12:11 pop REVIJA ZDRAVJE

Sveži naravni izdelki za zdravo telo in duha

Prehranska dopolnila in izdelki za nego telesa Ringana so sestavljeni iz svežih naravnih sestavin, ki ohranjajo ravnovesje v telesu in ga pomlajujejo.

Ringana je družinsko podjetje iz mesteca Hartberg na avstrijskem Štajerskem. Uspešna poslovna zgodba se je začela pred 24 leti, ko je sinu ustanoviteljev zobna vila v vrtcu prinesla zobno kremo. V njej pa je bilo nekaj sestavin, ki so dokazano zdravju škodljive in zato nista želela, da jo njun sin uporablja. V domačem laboratoriju so kmalu razvili olje za čiščenje zob in detox ustne votline iz svežih naravnih sestavin, ki polno učinkujejo in predstavljajo alternativo zobni kremi.

»To je bil Ringanin prvi izdelek, ki se še vedno odlično prodaja,« razlaga Lea Omersa, partnerka Ringane v Sloveniji, ki je do njihovih izdelkov prišla kot športnica-maratonka. Danes pa ji poslovni model Ringane omogoča, da kot samostojna podjetnica dela od doma.

 

Celovit pristop do človeka

»Za Ringano je značilen holističen pristop pri obravnavi človeškega telesa z naravnimi izdelki za nego telesa in prehranskimi dopolnili, v katerih sveže sestavine polno učinkujejo. Pri tem združujejo znanja tradicionalne kitajske medicine, ajurvede in zeliščarstva, ki ima na avstrijskem Štajerskem zelo dolgo tradicijo. Zaradi sinergije omenjenih znanj in svežih sestavin se Ringana močno razlikuje od drugih ponudnikov, njeni izdelki pa so visoko učinkoviti,« poudarja Lea Omersa.

Vseh izdelkov za celotno nego telesa od glave do pet in prehranskih dopolnil je več kot 50. Za vse je ključnega pomena ravno svežina. V njih ne boste našli alkohola, sulfatov, sintetičnih dodatkov, kot so barvila, dišave, konzervansi, so brez gensko spremenjenih organizmov ter brez mikro in nanoplastike.

Ker imajo zato sorazmerno kratek rok trajanja, jih v tovarni proizvajajo po naročilu in pošiljajo neposredno kupcem na njihov naslov.

 

Skupine izdelkov Ringana

 • Sveža negovalna kozmetika – certificirani izdelki od glave do pet za vso družino
 • Sveža prehranska dopolnila – za podporo imunskemu sistemu in celično pomlajevanje
 • Sveži napitki – za uravnavanje počutja in razstrupljanje telesa
 • Izdelki za podporo športnikom – pred, med in po športu, testirani za morebitno prisotnost nedovoljenih poživil in anaboličnih steroidov

Štirje stebri filozofije delovanja Ringane

 • 100-% svežina
 • 100-% učinkovitost
 • 100-% trajnostno delovanje
 • 100-% etičnost

Šest razlogov, zakaj izbrati Ringano

 1. Uporablja samo čiste surovine, ki so naravne in antioksidativne ter brez gensko spremenjenih organizmov.
 2. Sestavine imajo dejanski učinek, saj so obdelane v posebno razvitih procesih, kjer se ohranijo vitalne snovi.
 3. Izdelki so popolnoma sveži, saj ne uporabljajo konzervansov.
 4. Pri razvoju izdelkov ne opravljajo testiranja na živalih, embalaža je povratna ali jo je mogoče reciklirati.
 5. Razvoj poteka na osnovi sodobnih znanstvenih dognanj in spoznanjih tradicionalnih ved. Proizvodnja poteka na eni lokaciji, zato lahko visoko kakovost izdelkov nadzirajo od začetka do konca.
 6. Ringana je nosilec pomembnih nagrad in certifikatov, med drugimi tudi avstrijske nagrade za varstvo podnebja Klimaschutzpreises in Klimabündnis Betrieb in nagrade European Business Award 2016/2017 ter certifikata ISO 22716: 2007 – kozmetika brez GSO.

 

Izdelki za vso družino

Sveža negovalna kozmetika je primerna za celo družino. Ne ločuje se po spolu ali starosti, temveč na osnovi tipa kože, ki se določi s posebnim spletnim vprašalnikom. Ne ločuje se tudi na dnevno ali nočno nego. »Vsa negovalna kozmetika je sveža in naravna, veganska, ekološka, brez sintetičnih barvil in dišav, pakirana v biorazgradljivi ali v stekleni embalaži,« razlaga Lea Omersa. Ob tem pa dodaja, da negovalno kozmetiko ponujajo tudi v praktičnih potovalnih pakiranjih. Negovalna kozmetika ima francoski certifikat Ecocert Cosmos Organic, ki zagotavlja, da so izdelki naravni in kakovostni.

Izdelke Ringana si lahko ogledate in jih naročite na spletni strani www.leaomersa.si

(Visited 223 times, 1 visits today)
Close