Medijska hiša Eko dežela ponuja zanimive vsebine za širok krog bralcev tako na spletu kot v tiskani obliki.

 

Revija Lupa – revija z zanimivo vsebino za vse, ki jih zanima več  

V reviji vsak mesec pod lupo vzamemo tematiko, ki se nam zdi družbeno pomembna in jo raziščemo z več zornih kotov. V reviji ima posebno mesto tudi intervju z znano osebnostjo. V vsaki številki obiščemo eno od slovenskih statističnih regij –  gremo na izlete, preizkušamo recepte in poiščemo aktualne razvojne projekte. Podamo se na potep po Sloveniji in po svetu, v rubriki lokalno postrežemo z vrtnarskimi ali prehranskimi nasveti, opremljamo dom … V reviji ne manjka niti križanka pa kolumna, vsako številko pa popestrimo še s kakšno posebno, ravno tako zanimivo tematiko.

Revija Eko dežela

Eko dežela je revija s strokovno vsebino. Vsaka številka revije je tematska, podprta s poglobljeno vsebino iz sveta gospodarstva. Revije pokrivajo tematike, kot so: les in gozd, kmetijstvo, okolje, občine, promet, industrija … Vsaka od tematskih izdaj je vsebinsko zastavljena tako, da ponuja celoten pregled določene teme, predstavi stanje področja, aktualno dogajanje v Sloveniji, številne dobre prakse. Vsebino podpirajo strokovni sogovorniki ter akterji s področja gospodarstva.

12 legend

Zbornik 12 legend je posebna izdaja Eko dežele, ki izide enkrat letno. Gre za zbirko pogovorov z legendami, obogateno z njihovimi fotografijami in avtogrami. Za leto 2017 smo izdali 12 legend slovenskega športa – zbornik 12 intervjujev s slovenskimi športniki, legendami, ki so Slovenijo postavili na zemljevid sveta. Vsak v svojem športu so pustili pomemben pečat, tako za razvoj športa v Sloveniji kot za prepoznavnost Slovenije v svetovnem merilu – mala državica z velikimi športnimi uspehi. Skozi zbrane intervjuje spoznamo 12 slovenskih športnikov ne le kot nosilce medalj, ampak kot ljudi.

www.ekodezela.si

Spletna stran ekodezela.si  se vsebinsko prepleta z vsemi našimi tiskanimi edicijami, pokrivamo teme iz revije Lupa in tematskih izdaj Eko dežela, v digitalni obliki – kratko, jedrnato, sveže. Vsak dan novice iz sveta in Slovenije, osredotočamo se predvsem na pozitivne, vmes pa na naši spletni strani najdete še kup receptov, namigov za izlete, uporabnih idej in zanimivosti.

 

(Visited 2.052 times, 18 visits today)