2:01 pop REVIJA ZDRAVJE

Enostavno in hitro do specialista

Ko prejmete napotnico za pregled pri specialistu, vas čaka iskanje ustreznega specialista, urejanje termina in potem čakanje na specialistično obravnavo. Pa veste, da se lahko obrnete na zdravstveno osebje asistenčnega centra Zdravstvena točka, ki namesto vas poišče izvajalca zdravstvenih storitev in vam organizira hiter dostop do specialista?

Kljub hitremu tempu življenja in številnim obveznostim 39-letna Anja vsak dan naredi nekaj za svoje zdravje. V družini vse spodbuja k redni telesni aktivnosti in pravilni prehrani, saj se zaveda, da le zdravi lahko vse svoje obveznosti opravimo uspešno. Na vsakem koraku pa se lahko srečamo s številnimi nepredvidljivostmi in tako se je tudi Anji na sončnem sobotnem izletu pripetila nezgoda, saj je nerodno padla in pojavile so se močne bolečine v kolenu. Ker se stanje ni izboljšalo, je obiskala osebnega zdravnika in prejela napotnico za specialistični pregled pri ortopedu.

 

Naj ima zdravje vedno prednost

Pred časom je Anja sklenila zavarovanje Specialisti+, zato je lahko enostavno poklicala na asistenčni center Zdravstvena točka in zdravstveno osebje ji je organiziralo termin pri specialistu. V nekaj dneh je opravila pregled pri ortopedu, ki jo je napotil na slikanje z magnetno resonanco (MR). Kopijo izvida je poslala v Zdravstveno točko, kjer so ji organizirali tudi termin za to diagnostično preiskavo, in na podlagi izvida magnetne resonance jo je ortoped napotil na fizioterapijo. V Zdravstveni točki so ji nato organizirali fizioterapijo, nastale stroške specialistično-ambulantnih pregledov, diagnostike in fizioterapije pa je krila zavarovalnica. Anja si je tako s hitro specialistično zdravstveno obravnavo zagotovila hiter povratek v aktivno življenje.

 

Vaš partner za zdravje

Ne dovolite, da vam v primeru poškodbe ali bolezni dodatne skrbi povzroča še predolgo čakanje na specialista. Zagotovite si, da takrat za vas poskrbi vaš partner za zdravje, zato obiščite spletno stran www.triglavzdravje.si in si pravočasno uredite zavarovanje, ki vam najbolj ustreza: Specialisti, Specialisti+ ali Specialisti Nezgoda.
Za vse informacije nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 26 64 in z veseljem vam bomo pomagali.

(Visited 101 times, 1 visits today)
Close