12:23 pop REVIJA V SVOJEM DOMU

ELINTA polnilne postaje – hitro in preprosto polnjenje električnega vozila

Uporaba polnilne postaje skrajša čas polnjenja električnega vozila za devetkrat v primerjavi s klasično vtičnico, poleg tega pa je postaja varnejša in predvsem zelo preprosta za uporabo. Pomembno je, da polnilni sistem ustreza vašim potrebam.

Polnjenje električnega vozila je za marsikoga še vedno težavno in zapleteno, a ni treba, da je tako. Hitro in preprosto polnjenje omogočijo pravilno nameščene polnilne postaje doma, na delovnem mestu, pri starših in prijateljih, v mestih in na podeželju … Vse, kar morate storiti, je, da vozilo povežete z vtičnico in ga začnete polniti, kar vam vzame približno 15 sekund.

 

Inteligenten način polnjenja električnega vozila

Uporaba polnilne postaje za električna vozila pospeši čas polnjenja za devetkrat, najpomembnejše pa je, da je varnejša kot polnjenje iz navadne vtičnice. Funkcija dinamičnega upravljanja polnjenja (Dynamic Load Management – DLM) poskrbi za uravnoteženje porabe električne energije med vozilom, polnilno postajo in katero koli drugo napravo, ki deluje v vašem domu. Sistem bo polnilni postaji posredoval le razpoložljivo energijo, torej bodo vse električne naprave delovale hkrati. Pametni senzorji med polnjenjem spremljajo preostali enosmerni tok, ki bi utegnil predstavljati nevarnost. Če sistem zazna težavo, ustavi polnjenje, dokler se uhajanje toka ne ustavi.

 

Preprosto polnjenje kot izkušnja za leta vnaprej

Ključna lastnost naših proizvodov je njihova dolga življenjska doba. Da bi zagotovili trajnost in trpežnost polnilne postaje, uporabljamo namreč visokokakovostne sestavne komponente proizvajalcev Siemens, Mennekes, Hydro in Phoenix Contact. Če se težave vseeno pojavijo, vam jih pomaga odpraviti ekipa za tehnično podporo na sedežu podjetja. Sistem iz ozadja, ki ustvarja vaše lastno, učinkovito in varčno polnilno omrežje, tega seveda tudi vzdržuje – nastali položaj je sposoben prepoznati na daljavo in določene težave tako tudi rešiti.

Nadstrešek za avto s solarno polnilno postajo – ENERTEC d.o.o. Maribor

 

Polnilna postaja v službi vaših potreb

Najpomembnejše je, da polnilni sistem ustreza vašim potrebam. Za polnjenje vozil izberite različico Home Box Slim z izhodno močjo do 22 kW. Različica City Charge Mini2 z dvema vtičnicama je primerna, če imate v gospodinjstvu dve električni vozili ali ju nameravate imeti. Ker upoštevamo vaše udobje, so na voljo polnilne postaje z enim ali več integriranimi polnilnimi kabli. Prav tako so vse polnilne postaje opremljene z vtičnico oziroma vtičnicami tipa 2, ki so združljive z večino električnih vozil. Poskrbeli smo tudi, da se bo polnilna postaja ustrezno vključila v okolico vašega doma ali posestva, zato imamo na voljo več različic.

(Visited 205 times, 1 visits today)
Close