4:43 pop REVIJA GOZD IN LES

Nenehno preseganje meja mogočega

V podjetju LinFis se zavedamo, da uspeh nikoli ni le rezultat vloženega truda in želja po uspehu, ampak je tudi rezultat nenehnega preseganja meja nemogočega. Tudi v času recesij, kriz in ostalih neugodnih razmerah, je človeška narava, ki teži po stalnem napredku, tisto gibalo, ki se nikoli ne ustavi pred oviro. Industrijski, terenski in teleskopski viličarji za nas že dolgo niso nobena skrivnost. V petindvajsetih letih poslovanja smo jih spoznali do zadnjega vijaka.

Manitou viličarji za zanesljivo delo profesionalcev

Manitou viličarji omogočajo profesionalcem v lesni stroki vse, kar najbolj potrebujejo. Nudijo optimalno stopnjo ergonomije in imajo hkrati vse funkcije, ki jih potrebuje uporabnik, da se lahko povsem osredotoči na svoje delo. Manitou teleskopski in terenski čelni viličarji za težek teren so hitri, močni, sposobni učinkovitega rokovanja s težkimi tovori ter hkrati tudi varni in zanesljivi. Omogočajo izvajanje širokega spektra različnih opravil na žagah. Čelni terenski viličarji imajo pred običajnimi industrijskimi viličarji prednost v tem, da imajo spredaj velika kolesa, kar omogoča zanesljivo delo tudi na mehkem in spolzkem terenu. Z možnostjo pogona na vseh štirih kolesih lahko premagujejo naklone, kar je za slovenske žage, ki so večinoma v hribovitih predelih, zelo pomembno. Zaradi naklona teleskopa 15 stopinj naprej in 15 stopinj, je ta viličar idealen za delo na žagah.

Udobni, varni in učinkoviti

Izredno učinkoviti za specifična dela na žagah so tudi teleskopski terenski viličarji Manitou. Služijo lahko za prevažanje hlodov, polnjenje listnih žag, odvoz desk, žagovine, odčelkov in odpadkov. Teleskopska roka se dobro obnese pri nakladanju vlačilcev, kadar je stiska s prostorom, saj lahko tovornjak naložimo z ene strani, enostavno pa lahko tovor naložimo tudi več kot štiri metre v višino.

Poleg učinkovitosti se Manitou viličarji ponašajo tudi z udobnostjo in varčnostjo, saj zagotavljajo do pet odstotkov manjšo porabo goriva in do 15 odstotkov nižje stroške vzdrževanja.

Enostavna in učinkovita je tudi menjava hidravličnega priključka, in sicer zaradi sistema enostavnega priklopa (ESC). Ta namreč spusti tlak iz hidravličnega priključka, ne da bi bilo treba pri tem ugasniti motor.

(Visited 78 times, 1 visits today)
Close