10:40 dop AKTUALNO

Odpoklic jogurtov – v njih so morda koščki stekla!

Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je bila s strani podjetja E’Leclerc obveščena o izvedbi odpoklica več jogurtov

Gre za jogurte znamk Delisse in La Laitiere zaradi morebitne prisotnosti koščkov stekla v izdelkih.

Blagovna znamka Delisse:

1.Navadni jogurt iz polnomastnega mleka (Neto količina: 8 x 125 g; EAN koda: 3564700360088; Rok uporabe: 07/03/23 in 13/03/23)

2. Sladkan jogurt iz polnomastnega mleka z okusom vanilje (Neto količina: 8 x 125 g; EAN koda: 3564700361221; Rok uporabe: 06/03/23 in 13/03/23)

3. Sladkan jogurt z okusom vanilje (Neto količina: 4 x 125 g; EAN koda: 3564700596593; Rok uporabe: 06/03/23 in 13/03/23)

4. Aromatiziran sladkan jogurt iz polnomastnega mleka z okusom limone(Neto količina: 4 x 125 g; EAN koda: 3564700360071; Rok uporabe: 06/03/23 in 14/03/23)

Blagovna znamka La Laitiere:

1. Sladkan jogurt z naravno aromo limone (Neto masa: 4 x 125 g; EAN koda: 3023290101964; Rok uporabe: 07/03/2023, 08/03/2023, 09/03/2023, 10/03/2023, 14/03/2023,15/03/2023)

2. Sladkan jogurt z naravno aromo vanilije (Neto količina: 8 x 125 g; EAN koda: 3023290021286; Rok uporabe: 02/03/2023, 03/03/2023, 04/03/2023, 08/03/2023, 09/03/2023, 10/03/2023, 11/03/2023, 12/03/2023)

                       

3. Navadni jogurt iz polnomastnega mleka (Neto količina: 4 x 125 g; EAN koda: 3023290234860; Rok uporabe: 07/03/2023, 08/03/2023, 14/03/2023, 15/03/2023)

4. Navadni jogurt iz polnomastnega mleka (Neto količina: 8 x 125 g; EAN koda: 3023290234839; Rok uporabe: 07/03/2023, 14/03/2023, 15/03/2023)

Proizvajalec: Lactalis Nestlé Ultra Frais Marques (FR 59.165.030 CE.)

Prodaja: E.LECLERC, PE Ljubljana

“V kolikor ste katero od navedenih živil kupili in ga še hranite doma, ga vrnite na mesto prodaje oz. ga z namenom preprečitve možnega nastanka poškodb, ne uživajte,” pravi Uprava za varno hrano, za vsa dodatna vprašanja pa so na voljo na telefonski številki 01/42 04 267 (E.Leclerc).

(Visited 913 times, 3 visits today)
Close