6:41 pop Promo

Pripravite svoj apartma na daljavo s sistemom »vse v enem«

Enostavno upravljanje, nizka poraba energije, minimalne prostorske zahteve in maksimalno udobje skozi vse leto. To so ključne prednosti sistema Multi+, ki poskrbi tako za ogrevanje ali hlajenje kot tudi za toplo sanitarno vodo hkrati.

Podjetje Daikin ponuja vrhunske proizvode za energetsko učinkovito ogrevanje in hlajenje ter za pripravo tople sanitarne vode, zato tej blagovni znamki zaupajo številna gospodinjstva ter podjetja doma in v tujini.

Njihov sistem Multi+ je namenjen predvsem manjšim turističnim namestitvam. Omogoča ogrevanje ali hlajenje prostorov s pomočjo notranjih enot klimatskih naprav in istočasno ogrevanje sanitarne vode. Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji in vgrajeni inteligenci dosega visoko sezonsko učinkovitost A+++. Deluje vse do zunanje temperature -15°C, za delovanje pa uporablja hladilno sredstvo R32, ki v primerjavi z R410A zmanjša vpliv na okolje v primeru izpustov za 68 odstotkov.

Na eno zunanjo enoto je mogoče povezati do 3 notranje enote klimatskih naprav in 1 rezervoar za sanitarno vodo velikosti 90L ali 120L. Notranje enote klimatskih naprav so lahko različnih modelov (stenske, talne, kasetne ali kanalske), vendar važno je, da s skupno kapaciteto ne presežemo maksimalno zmogljivost zunanje enote. Vse notranje enote klimatskih naprav je mogoče individualno upravljati. V načinu ogrevanja se ogreva prostor in sanitarna voda istočasno. V načinu hlajenja pa je na voljo več možnosti. Lahko se določi urnik ogrevanja sanitarne vode (takrat klimatska naprava ne deluje) ali pa se uporabi funkcija za hitro segrevanje sanitarne vode. V tem primeru se z izbiro ustreznih nastavitev določi ali klimatska naprava med segrevanjem vode ostane aktivna ali ne.

Podjetje Daikin s svojo aplikacijo Onecta za pametne naprave omogoča, da se lahko sistem upravlja od kjerkoli in kadarkoli.
Podjetje Daikin s svojo aplikacijo Onecta za pametne naprave omogoča, da se lahko sistem upravlja od kjerkoli in kadarkoli.

Sistem Multi+ pa ne bi bil vrhunski kos tehnologije, če se ga ne bi dalo upravljati tudi na daljavo. Podjetje Daikin s svojo aplikacijo Onecta za pametne naprave omogoča, da se lahko sistem upravlja od kjerkoli in kadarkoli.

Uradni distributer za Daikin

Podjetje Airabela je locirano v Ljubljani ter je uradni uvoznik in distributer Daikin toplotnih črpalk in klimatskih naprav. Pri nas lahko dobite vse dodatne informacije glede sistema Multi+ ter kompatibilnih klimatskih naprav podjetja Daikin. V dogovoru z našimi strokovnjaki lahko izberite kombinacijo Multi+ sistema, ki bo najbolje pokrila vse Vaše potrebe in želje.

Kontaktirate nas lahko na brezplačno telefonsko številko 080 88 50 ali na e-naslov info@airabela.si.

(Visited 94 times, 1 visits today)
Close