Udobne počitnice v naravi

9 septembra, 2016

Hiter tempo življenja in lovljenje prostih minut nas silita, da se ustavimo in izberemo čas zase – čas za oddih in čas za najbližje. Ker je pogosto med letom to nemogoče, vse upe za nabiranje novih moči, sproščanje in zabavo v družinskem krogu prelagamo na poletje. Želimo si biti obdani z borovci, ležati v senci s pogledom na morsko gladino in okusom soli v ustih, medtem ko nam topel veter prinaša vonjave cvetočih grmov in s kotičkom očesa ujamemo osrečujoči smeh naših otrok med igro.

Iskanje pristnega stika z naravo, ki omogoča kakovostno sprostitev in številne možnosti za preživljanje prijetnega časa z družino danes povečujeta priljubljenost kamping počitnic. In za tiste, ki si želijo v naravi bivati udobno, so na voljo mobilne hišice. Dom v malem, ob morju. Njihova prostornost in notranja oprema omogočata ugodje, domačnost in enostavno namestitev. Zunanja nadkrita terasa je dovolj prostorna, da poskrbi za sprostitev v senci in večerne klepete v dvoje. Mobilna hišica je bolj udobna in enostavna kot šotor, omogoča več zasebnosti kot apartma ter več svobode in stika z naravo kot hotel.

Počitnice v mobilni hišici so odlična priložnost za družinski čas. Druženje v zasebnosti svoje hišice bo omogočilo večjo povezanost med družinskimi člani in ponudilo priložnost za iskanje novih načinov skupne zabave. Čez dan se lahko otroci igrajo okoli mobilne hišice, v največji vročini pa se hladijo na nadkriti terasi, kjer lahko ob večerih v družabnih igrah ali iskanju zvezdnih utrinkov uživa cela družina. Številnost športnih, sproščujočih in zabavnih aktivnosti kampa pa poskrbi za kamping počitnice v mobilnih hišicah po vaši meri.

(Visited 133 times, 3 visits today)