Gostilna Livada – v objemu narave, a čisto blizu centra Ljubljane

13 decembra, 2017

V objemu narave in reke Ljubljanice, a čisto blizu centra Ljubljane. Manjše otroško igrišče, tobogan, paviljoni nad reko Ljubljanico s pogledom na račke in druge vodne živali, lastni privez, veliko parkirišče. Vse to vam ponuja gostišče Livada, ki vas hkrati vabi na okusno kosilo, družinsko praznovanje, praznovanje poroke , drugih posebnih priložnosti in druženja.

Ponudba obsega jedi iz Josper žara, ribje jedi, mesne specialitete, jedi na žlico, različne solate, pizze, jedi za vegetarijance, domače sladic. Jedilni list ponuja tradicionalne slovenske jedi pripravljene iz slovenskih proizvodov ter jedi, ki sledijo trendom v kulinariki in vključuje posebno ponudbo. Ponudba obsega pester izbor dnevnih kosil, menijev za skupine in posebne priložnosti.

slika 2 naslovna

Izstopamo po enkratni lokaciji, pestri ponudbi hrane in pijače, možnosti pogostitev za vse dogodke-poroka, obletnica, rojstni dan. V celotni gostilni lahko sprejmemo do 400 oseb, ob lepem vremenu pa lahko na letnem vrtu s pogledom na Ljubljanico sprejmemo do 150 oseb. Nudimo pa tudi možnost Civilnega obreda oz. sklepanja zakonske zveze na bregu Ljubljanice, edinem privatnem rečnem privezu na Ljubljanici, ki omogoča, da se v gostilno pripeljete ali iz gostilne odpeljete z ladjico. Imamo pa tudi veliko parkirišče za avtomobile, avtobuse, avtodome.

Gostilna Livada je odprta vse dni v tednu, in sicer:

od ponedeljka do sobote med 11. in 22. uro, in nedeljo med 11. in 18. uro

livada logo

Rezervacija: rezervacije@gostilna-livada.si

Hladnikova 15, 1000 Ljubljana

+386/1/320 45 76, +386/31/704 103

info@gostilna-livada.si

www.gostilna-livada.si

(Visited 153 times, 5 visits today)