25 letna tradicija družinskega podjetja Hubat iz Kamnika

13 decembra, 2017

Podjetje HUBAT je bilo ustanovljeno leta 1992 in se kot družinsko podjetje HUBAT d.o.o. (predhodno imenovano HP Commerce) danes ukvarja z mednarodnimi in domačimi prevozi v cestnem prometu. V največji meri prevažajo vnetljive tekočine, ki se uporabljajo kot goriva ali aditivi za goriva, ter kemikalije, ki služijo kot surovina za izdelke v kemični industriji. Podjetje določata fleksibilnost in visoka kvaliteta pri opravljanju prevozov, saj sledi razvoju tehnologije in standardom kvalitete opravljanja prevozov s tehnološko dovršenimi tovornjaki. Z rednimi izobraževanji voznikov, pregledi vozil izkušenih mehanikov in s sledenjem vozil, želijo zagotavljati najvišjo zanesljivost in točnost prevozov, kar je za naročnika ključnega pomena. Hubat d.o.o. prevoze izvaja na evropskem trgu, večino v Severni in Srednji Evropi, kot tudi v državah bivše Jugoslavije.

PrvaStranVisja_web

Podjetje se je zavezalo k izvajanju okolju prijaznih logističnih storitev. Podjetje več kot 10 let posluje v skladu s standardom vodenja ISO 9001. Vsa tovorna vozila za pogon uporabljajo BIOdizel ter izpolnjujejo evropske zahteve o dovoljenih količinah izpušnih plinov EURO 5EEV in EURO 6. Trenutno vozni park obsega 19 vozil in 16 prikolic za prevoz nevarnih snovi tipa LGBF in L4BH.

S skladišči za naftne derivate, pretakalno ploščadjo, avtomehanično delavnico in tovorno avtopralnico podjetje dopolnjuje celovite rešitve za dosego varnih in zanesljivih transportnih, skladiščnih in logističnih rešitev.

logo60-20let

HUBAT d.o.o.

Korenova cesta 5b, 1241 KAMNIK

+386 (1) 723 09 00

info@hubat.si

www.hubat.si

 

(Visited 103 times, 1 visits today)