Vse za označevanje in etiketiranje izdelkov

PROMO

Podjetje ASLOG d.o.o. ponuja celovite rešitve na področju označevanja in etiketiranja izdelkov. Ponujamo opremo in ves potrošni material za označevanje in etiketiranje prodajnih artiklov. Naši kupci so tako mali proizvajalci in trgovci, kakor tudi veliki proizvodni obrati.
PONUJAMO EKONOMIČNE REŠITVE ZA MALE PRIDELOVALCE HRANE, KI ŽELIJO SVOJE IZDELKE PROFESIONALNO IN V SKLADU S PREDPISI OZNAČITI OZ ETIKETIRATI.

Strankam svetujemo pri optimalni izbiri etiket, dimenzij, načina tiskanja ter oblikovanja etiket. Vsem zainteresirane kontaktiramo, obiščemo in pripravimo na delo s programom za oblikovanje ter tiskalnikom etiket. Za naše kupce zagotovljamo oskrbo s potrošnim materialom v roku 24 ur, lasten servis in pomoč.

Enostavno hitro in predvsem POCENI natisnete poljubno količino etiket ko jih potrebujete in niste odvisni od zunanjih dobaviteljev. S priloženim Bartender® programom sami oblikujete etiketo. Oblikovanje teksta, vnos logotipa, roka uporabe, lota, črtne kode, QR kode.. enostaven in hiter.

Osnovni paketi tiskalnika in programa za oblikovanje etiket že od Eur 336,00 + ddv z vključeno inštalacijo in uvajanjem v delo.

POKLIČITE 031/653658 ALI NAM PIŠITE NA: info@aslog.si    
OSTALA PONUDBA NA: http://www.aslog.si

Preberite tudi:

kuster
Ponosni, da smo znova na vrhu!

"S trudom, predanostjo, dobro voljo in predvsem zaupanjem v naše delo ter kakovostne storitve smo znova dokazali, da zmoremo VSE." LUNOS je v letu ...

31537218394si_feature_get_cool_fast_stay_cool_without_direc_63517016
Učinkovito in ekonomično ogrevanje ter hlajenje vašega doma ali poslovnega prostora

S pomočjo klimatskih naprav ali toplotnih črpalk Samsung, ki jih ponuja podjetje Tratnjek, klima center, si lahko zagotovite visoko udobje bivanja v ...

profikmet_1
Profi kmet d. o. o. – kmetijska mehanizacija

...  dostavo poskrbljeno na vseh potrebnih nivojih: Embaliranje izdelkov, Odprema in pakiranje, Lastna ...

Slika1_silvanolin_opt
SILVAPRODUKT – Center zaščite lesa

...  svetovanje in storitve osnovne zaščite vaših lesenih izdelkov.   Njihovo vodilo je, da je les v njegovi celotni ...  ...