Kozarec in vrč Coventina

januar 22, 2015

Kozarec in vrč Coventina sta namenjena zavestnemu uživanju najboljše tekočine za odžejanje našega telesa in duha. Energetsko obogatena voda nas poživi in očisti strupov, ter nam da novih moči za reševanje vsakodnevnih izzivov.

Čemu služi kozarec in vrč Coventina

Naši kozarci in vrči Coventina vam bodo pomagali lajšati telesne in čustvene težave, odžejali bodo vašo dušo, hrepenečo po svežini novih izkušenj in spoznanj, predvsem pa bodo vaš organizem obvarovali izsušenosti. S svojo neizmerno sposobnostjo očiščevalnega valovanja bodo odplaknili iz vas vse tisto, česar zagotovo ne potrebujete več – strupe, zagrenjenost, potrtost, žalost, sovraštvo, jezo in obup. Raztapljali bodo vaše negativne čustvene in miselne vzorce, da bo vaše najgloblje notranje bistvo lahko znova zasijalo v vsej svoji moči in lepoti.

KAKO POMEMBNO JE PITJE VODE

Dehidracija se lahko odraža v glavobolih, tudi migrenskih, počasni prebavi, zaprtju, slabi prekrvavitvi, mrzlih udih, hormonskih neravnovesjih, slabemu duševnemu počutju, tesnobi, živčnosti, depresiji in še bi lahko naštevali, pravzaprav se v vsakem fizičnem in čutnem neugodju, poleg drugih dejavnikov, zrcali tudi pomanjkanje vode.

Nega kozarca in vrča: Ročno pomivanje s toplo vodo in blagim detergentom.

Cena kozarca 20,00 evrov in vrča 60,00 evrov – 25 % popust

Za vse informacije smo vam na voljo na: 040 659 600 ali info@coventina.si
Coventina_logo.jpg

(Visited 60 times, 1 visits today)