Della Spina – kakovostna očala, izdelana v Piranu, po 50 % nižji ceni

14 maja, 2019

Očala Della Spina so kakovostna očala z vsemi potrebnimi premazi – od antirefleksnega proti bleščanju do trdnega sloja proti praskam ter UV400 zaščito in stanjšanimi lečami. Kar jih dela drugačne od drugih, je dejstvo, da so izdelana v domači, piranski delavnici in so zaradi posebnega načina prodaje 50 % cenejša od konkurenčnih na trgu.

Očala Della Spina namreč lahko uporabniki kupijo na poseben način. »Uporabnik si lahko izbere tri okvirje, mi v vse tri vgradimo prave dioptrijske leče in jih pošljemo na preizkus. V enem tednu se mora nato uporabnik odločiti, katera očala kupi in katera vrne. Če nobena ne ustrezajo, lahko vrne tudi vse tri,« opišejo način prodaje predstavniki podjetja, ki poudarjajo, da so Della Spino naredili zato, da dajo ljudem moč odločanja. Očala so namreč v življenju izjemno pomembna, hkrati pa običajno zelo draga odločitev, kjer se Della Spina razlikuje od ostalih.

Očala oblikujejo sami, pri tem pa sodelujejo neposredno z enim od največjih proizvajalcev optičnih leč na svetu. Tako lahko zagotovijo nižjo ceno. »Naša očala niso poceni, le druga so predraga,« pravijo v podjetju, kjer imajo že več kot 30 let izkušenj v izdelavi očal. »Imamo znanje, da naredimo kakovostna očala tudi na daljavo, zato si lahko privoščimo takšen preizkus. Ljudje najprej testirajo očala in se za nakup odločijo, če so z njimi zadovoljni. Zavedamo se, da če jih ne naredimo v redu, jih tudi prodali ne bomo,« pravijo.

Preizkus poteka zelo enostavno. Na spletni strani se izbere tir okvirje, ki se jih želi preizkusit, v postopku naročila se fotografira ali vpiše dioptrija, prav tako izračunamo zenično razdaljo. Nato gredo očala v izdelavo in v približno dveh dneh so že v dostavi do uporabnika. Ta jih dobi, jih en teden preizkuša in se nato odloči, katera kupi in katera vrne.

 


DELLA SPINA OU
Sedež: Katusepapi tn 4 11412, Tallinn, Estonia
Slovenska pisarna: Likozarjeva 1, 1000 Ljubljana
e: info@dellaspina.si
t: 031 025 021

www.dellaspina.si

 

(Visited 334 times, 3 visits today)