Europarkova ekološka tržnica

3 maja, 2016

Obiščite Europarkovo ekološko tržnico in spoznajte prave okuse narave z ekološko pridelanimi izdelki slovenskih ponudnikov.

Ljudje se vse bolj zavedamo, kako pomembna je zdrava in kakovostna hrana. Ker pa vsi nimamo svojih vrtov ali kmetij, kjer bi lahko nadzorovali način pridelave izdelkov, se pogosto odločimo za ekološko pridelano hrano. V Europarku se tega zavedajo, svojim obiskovalcem pa želijo le najboljše.

Zato je na nakupovalnih ulicah na voljo tudi Europarkova ekološka tržnica. Ta se odvija vsako sredo, od 14. do 19. ure, v pritličju nakupovalnega središča. Ponudba ekološko pridelanih izdelkov je raznolika, predvsem pa slovenska, in tako zadosti tudi najzahtevnejšim kupcem.

 

Številne dobrote za vse okuse

Na Europarkovi ekološki tržnici lahko najdemo različne domače naravne proizvode, od sveže in vložene zelenjave do mesnih in pekovskih izdelkov, kakovostnih olj, sezonskega sadja ter ekološke negovalne kozmetike.

Ekološka tržnica je tako namenjena vsem, ki cenijo kakovost biološko pridelanih sestavin.

Če želite o ekološki pridelavi in samih izdelkih izvedeti kaj več, vam bodo prijazni kmetovalci in prodajalci z veseljem odgovorili na vsa vprašanja in vam podali tudi kakšen nasvet.

Več o ponudnikih izveste na Europarkovi spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi knjižici z okusnimi pomladnimi
in zimskimi eko recepti, ter sodelujete v zanimivi nagradni igri:

europark.si/si/europark/europarkova-ekoloska-trznica

 

(Visited 214 times, 8 visits today)