Energoles Bohor d.o.o.

9 septembra, 2016

V podjetju Energoles Bohor d.o.o. iz Šentjurja ponujajo svojim strankam kakovosten les vseh vrst, ustrezno posušen za takojšnjo predelavo v pohištvo. Za vhodno surovino uporabljajo 90 % hlodovine iz Slovenskih gozdov in jo odkupujejo v rangu 60 km. Prodajo širijo tudi v tujino, predvsem na Japonski trg. Strankam nudijo tudi kakovostne pelete lastne proizvodnje pod blagovno znamko BUKOVI PELETI. Kakovost dokazuje analiza pelet pri tržni znamki S4Q, ki jih uvršča v razred A1 pri kaloričnosti, vsebnosti vode, gostoti nasutja in mehanski obstojnosti.

Kljub slabemu stanju v lesni predelovalni industriji se s pomočjo 20 delavcev trudijo za posodobitve in kvaliteto storitev, zato so v lanskem letu ponovno vložili več kot 400.000 € v novo parilno komoro in večlistno žago. S tem sledijo trendu energetsko varčne industrije, saj so v procesu parjenja zmanjšali porabo energije na 1/5 prejšnje.

Da bi razširili področje delovanja, predvsem v zadovoljstvo strank, pa lahko strankam ponudijo tudi drva (cepana v paleti ali refuzi iz slovenskih gozdov) in v sodelovanju s partnerskim podjetjem ELEKTRO PRODAJA E.U. d.o.o. trenutno najcenejšo električno energijo po vsej Sloveniji.

Kakovost njihovih pelet, storitev in ponudbe na področju predelave in obdelave lesa potrjujejo tako stranke, ki se vsako leto znova vračajo, kot tudi podjetje, ki nenehno nadzoruje kvaliteto dohodnih surovin in ima strog nadzor nad proizvodnim procesom.

(Visited 130 times, 1 visits today)