zMüesli – Polepšaj si dan, zmisli si sam

september 9, 2016

Posebnost kosmičev zMüesli je ta, da si lahko vsak posameznik popolnoma sam sestavi svojo najljubšo mešanico. Na voljo imamo devet osnov ter več kot trideset dodatkov. Večina sestavin ne vsebuje glutena, dodanega sladkorja ter trudimo se imeti vsaj nekaj sestavin Slovenskih ter bio.

Osnove sčasoma spreminjamo, nekatere vzamemo s prodaje ter jih nadomestimo z drugimi saj želimo na ta način še popestriti našo ponudbo. Dodatke pa redno dodajamo in jih imamo tako v naši ponudbi že več kot trideset med katerimi so suho sadje, oreščki, super živila ter čokoladne dobrote. Najnovejša dodatka, ki smo jih dodali v ponudbo so mlečna čokolada z medom ter bela čokolada s pomarančo, ki vse kupce naravnost navdušita in se jim nikakor ne morejo upreti.

Naš zMüesli ponujamo v 350g, 500g  ter TO GO pakiranju. V okusni in zdravi mešanici zMüeslija je 60 odstotkov osnove ter 40 odstotkov dodatkov, kaj je po mnenju strokovnjakov tudi najprimernejše razmerje sestavin.

Na idejo o takšnih kosmičih smo prišli, ker je v mueslijih, kupljenih v trgovinah, vedno kakšna sestavina, ki nam ne odgovarja, npr. rozine, ter jih nato izbiramo ven, kar nam vzame preveč časa in ponavadi še kakšno spregledamo. Naša idejo kupcem omogoča izbiro mueslija popolnoma po njihovih željah, da si zmešajo svoj unikaten muesli, ki jih bo popolnoma navdušil.

(Visited 51 times, 2 visits today)