2:05 pop TURIZEM

Zimski oddih: Glamping Sončna dolina Bioterme

Glamping Sončna dolina poleg hotela in postajališča za avtodome, v sklopu turističnega kompleksa Bioterme, ponuja svojim gostom veliko zasebnosti in razkošja, obenem pa možnost koriščenja gostinskih, kopaliških in wellness storitev v hotelu Bioterme**** in Termalnem parku.

Gostom ponuja popoln užitek zelene prostranosti gozdov, travnikov in vinske trte, ki ga obdajajo. Leži  na sončnem pobočju kraja Mala Nedelja in se zaradi naravnih materialov elegantno zlije z okoliško naravo. Dodano vrednost naselju ponuja kombinacija obilja svežega zraka in sončnih žarkov, ki na idiličnem hribčku poskrbijo, da smo srečnejši in bolj sproščeni, kar je za naše zdravje ključnega pomena.

Glamping Sončna dolina Bioterme je idealna izbira za preživljanje prostega časa z družino, romantični oddih v dvoje, avanturistični oddih s prijatelji ter razvajanje telesa in duha daleč vstran od mestnih središč, v objemu narave.

22 glamping vil in 11 glamping šotorov

V glampingu vas čaka 22 ogrevanih vilodprtih skozi celo leto ter 11 glamping šotorov, odprtih v poletni sezoni. Tako vile kot šotori so različnih velikosti in lahko sprejmejo od 2 do 6 oseb. Glamping vile gostom nudijo tudi pozimi prijeten in popoln užitek bivanja z več zasebnosti. Vse glamping vile so elegantno opremljene z notranjo opremo, ki omogoča kakovostno in udobno bivanje. Dodano vrednost zagotavlja možnost koriščenja lesenih kadi z geotermalno vodo, nameščenih na terasi nekaterih vil.  Za ljubitelje savn je v okviru Glamping naselja na voljo tudi wellness objekt z infrardečo in finsko savno, ki se lahko koristi v obliki Individualnega najema savne.

V toplejših mesecih pa je gostom na voljo tudi biološki plavalni bazen.

Najraje in s ponosom povemo: ˝Največji luksuz je narava sama˝.

 

www.bioterme.si

(Visited 517 times, 1 visits today)
Close