Mozirski gaj je po 40 letih dobil novo otroško igrišče

8 junija, 2020
Foto: Mozirski gaj

Prvi vikend v juniju si bodo otroci, ki so obiskali Mozirski gaj s svojimi starši, zapomnili kot tisti, ko so kot prvi preizkusili povsem novo motorično otroško igrišče v Mozirskem gaju. Igrišče so iz popolnoma naravnih materialov z izjemo tobogana ustvarili v podjetju Svet igral. 

Igrišče so otvorili s protokolarnim dogodkom, na katerem so nas pozdravili dolgoletni vodja Mozirskega gaja, Darko Bele, direktorja podjetja BSH Hišni aparati, ki je prispevalo dobršen delež investicije, Boštjan Gorjup in Matija Petrin, ter podžupan Občine Mozirje, Jožef Jelen.

“Kako zelo smo donatorjem hvaležni za njihovo donacijo, smo pokazali s tem, ko smo jim podarili najvišje priznanje Mozirskega gaja, zlato priznanje Mozirski tulipan,” so povedali v Mozirskem gaju, ki je sedaj bogatejši še za eno čudovito pridobitev,motorično otroško igrišče.

Igrišče s pogledom na prelepo naravno je sedaj odprto in na voljo za vse otroke in otroke po srcu, ki bodo obiskali Mozirski gaj, med tem, ko bodo odrasli raziskovali naše prečudovite kotičke in uživali v poletni zasaditvi, ki je Mozirski gaj spremenila v poletno cvetlično pravljico.

Nazaj na kategorijo turizem.
(Visited 79 times, 3 visits today)