Green Resort – Zeleno doživetje v Radljah ob Dravi

30 junija, 2021
Green Resort – Zeleno doživetje v Radljah ob Dravi

V objemu reke Drave, gozdov in barvite Koroške Green Resort ponuja vse, kar v modernem svetu človek potrebuje, da se počuti povezanega s prvinsko naravo ter si s tem umiri tempo svojega življenja.

V neposredni bližini naravnega kopališča so nameščene lesene hiške, postajališče za avtodome, ter lepo urejene sobe. Odlična namestitev za vse, ki se tam ustavite za kratek čas, pa tudi za družine in pare, ki iščete daljšo namestitev.

 

Glamping hišice, ki navdušujejo

Lesene hišice, postavljene v središče vodnega parka, spominjajo na stare lesene mline na vodi. Prav takšni so nekoč obratovali na Dravi. V celoti so izdelane iz lesa, okna in steklena vrata, ki se odpirajo v naravo, pa nam dajejo pridih romantike. Prav zato je bivanje v njih nekaj edinstvenega. V klimatiziranih hiškah lahko prespijo 4 osebe, saj imajo v spodnjem delu zakonsko posteljo, v gornji etaži pa dodatno posteljo za 2 osebi. Privoščite si lahko okusen zajtrk, ki vam ga postrežejo na terasi vodnega parka.

Luštne hiške vabijo vse, ki želijo preživeti oddih v zeleni oazi, vse, ki se želijo prebujati v miru in tišini in vse, ki želijo občudovati sončni zahod v rahlem pozibavanju viseče mreže …

 

Vodni park – prvo naravno kopališče v Sloveniji

Osvežitev ponuja naravno plavalno jezero, kjer za čistočo vode in njeno kakovost skrbijo naravni organizmi. Zaplavajte med lokvanji, skočite iz pomola ali pa se predajajte sončnim žarkom na zeleni plaži.

V Green Resort vodnem parku se lahko zabavate ves dan, čofotanje in skakanje s pomolov je dobrodošlo!

  • Odigrajte set odbojke na mivki – mehka mivka vas pričakuje.
  • Premagajte strah pred višino na višinski postaji – tik ob vodnem parku.
  • Dajte kak gol nasprotni ekipi – sveže pokošena trava na igrišču vabi.
  • Po dnevu, obsijanem s soncem pa vabi terasa, kjer si privoščite osvežitev in opazujete prekrasen sončni zahod.
  • Kopališče je primerno za plavalce, neplavalce, majhne otroke … Za vse, ki radi preživljajo čas v naravi! Povzpnite se na opazovalnico in uživajte v razgledu ali pa si oglejte edinstvene čistilne fontane našega biotopa.

Za žejo in lakoto poskrbijo na prostorni, sončni terasi, kjer nudijo pester izbor hrane in pijače, otrokom pa so na voljo velika igrala (da lahko mami spije kavico v miru, kot pravijo). Vsakodnevno vas bodo presenečali z bogato izbiro različnih burgerjev in raznih sladoledov. Ob večerih pa lahko občudujete veličasten sončni zahod.

 

Za avanturiste – parkirišče za avtodome

Vsi, ki potujete s »hišami na kolesih«, se lahko tu ustavite in namestite za nadaljnje odkrivanje Koroške. Ob vodnem parku vam je na voljo več opremljenih mest za avtodome.

 

Zelena doživetja graščaka Marenberškega

Grof Marenberški vas bo popeljal v čas svojega vladanja, bivanja in delovanja v 13. stoletju. Skozi različne tematske produkte boste spoznali naravne, kulturne, rekreacijske in kulinarične kotičke njegovega posestva na povsem nov in privlačen način. S pomočjo kontrolnih točk si boste nabirali posebne grofove točke, s katerimi si boste prislužili posebno nagrado – spominsko sestavljenko.

S pomočjo simpatičnega ilustrativnega zemljevida se boste z zanimanjem podali na pot novim dogodivščinam. Posebej bodo uživali otroci, saj so posamezne točke opremljene z različnimi zanimivostmi, kvizi, dejstvi in simpatičnimi liki, ki jih bodo popeljali v domišljijski in doživljajski svet vitezov, grofov in življenja v tistih časih.

Vse točke in doživetja najdete na https://www.visitradlje.si/.

 

 

 

Nazaj na kategorijo turizem.
(Visited 381 times, 8 visits today)