11:09 dop REVIJA ZDRAVJE

Sept-A-Derm: učinkoviti razkužili, ki se uporabljata tudi v župnijah

Za boj proti Covid-19 smo v Leku Veterini razvili razkužilo Sept-A-Derm, dezinfekcijsko sredstvo za roke in Sept-A-Derm Profi, dezinfekcijsko sredstvo za površine. Obe sredstvi sta pripravljeni na osnovi alkohola v koncentraciji nad 80 %. Vsebujeta tudi glicerin kot negovalno sredstvo. Uporabljata se v različnih trgovskih centrih in tudi v cerkvah.

Razkužila iz skupine Sept-A-Derm imajo potrjeno baktericidno in fungicidno delovanje, skladno s smernicami ECDC (Evropski center za nadzor in preprečevanje bolezni) in WHO (Svetovna zdravstvena organizacija) pa jih lahko uporabljamo tudi kot virucidno sredstvo, torej sredstvo, ki je učinkovito tudi proti virusom.

Svoje izkušnje z obema razkužiloma nam je zaupal župnik in naddekan, gospod Marijan Fesel iz Župnije Hajdina: »Z njima smo zelo zadovoljni, ne le zaradi cene, temveč tudi zato, ker s strani ljudi ni pripomb, da bi jim razkužilo za roke dražilo kožo. Obenem pa razkužilo za prostore ne pušča nobenih vidnih sledov na klopeh in sedežih. Zato ju priporočam za uporabo.«

Pakiranja od 200 ml do 5L. Za profesionalne uporabnike tudi do 200 L.

Razkužilo za roke Sept-A-Derm lahko kupite v vaši lekarni. Za več informacij nas pokličite na 02 5413 400 ali nam pišite na info@lek-veterina.si.

 

Proizvajalec: Lek Veterina, d. o. o., Lipovci 251a, SI-9231 Beltinci

(Visited 249 times, 1 visits today)
Close