11:29 dop REVIJA ZDRAVJE

Medicinska oprema za dom in podjetja

V podjetju Medic-UM STORE ponujajo široko paleto medicinske opreme za dom in podjetja, izvajajo tudi zdravstveno varstvo na javnih prireditvah in usposabljajo za nudenje prve medicinske pomoči.

 

Družba Medic-UM STORE je bila ustanovljena leta 2018 kot podjetje za distribucijo medicinske opreme in materiala. Po tej dejavnosti je dobila tudi ime.

 

Zdravstveno varstvo na javnih prireditvah

Z razvojem trga in tržnih priložnosti je registrirala nove dejavnosti in danes obsega in zajema med drugim tudi izvajanje zdravstvenega varstva na javnih prireditvah. »Za izvajanje te dejavnosti je bila odločitev preprosta, saj smo vsi, ki delamo v podjetju, tudi profesionalno vpeti v delo nujne medicinske pomoči. Za nas in naše podjetje je izjemno pomembno, da je delo opravljeno kakovostno in da je poskrbljeno za slehernega udeleženca na prireditvah. V primeru, kjer pride do neljubih dogodkov, imamo v lasti reševalna vozila, ki so izvrstno opremljena,« razlaga direktor Urban Sitar.

Cilj: postati vodilni v Sloveniji in srednji Evropi

Sogovornik poudarja, da je glavna tržna dejavnost podjetja prodaja reševalne in medicinske opreme. Njegove prednosti vidi v prilagodljivosti potrošnikom, dostopnih cenah in strokovnemu svetovanju pri nakupu opreme. »Želimo postati vodilni na področju prodaje in distribucije medicinsko-reševalne opreme na območju Slovenije in srednje Evrope. Vsak potrošnik je pri nas individuum, zato obravnava poteka temu primerno. Vsekakor si želimo, da stranke dobijo ravno tisto, kar iščejo, in gredo od nas zadovoljne,« pravi Urban Sitar.

 

Prva pomoč tudi za podjetja

V Medic-UM STORE ponujajo tudi medicinske izdelke za podjetja. »Kar potrebujejo za prvo pomoč na delovnem mestu, najdejo pri nas,« poudarja Sitar. Pri njih je na voljo tudi  defibrilator po najugodnejši ceni in nizkih stroških vzdrževanja. »Kot poklicni reševalci lahko na željo kupca izvedemo izobraževanje iz temeljnih postopkov oživljanja ali predstavimo ukrepe prve pomoči v primeru nezgod na delovnem mestu – za te namene imamo pripravljene posebne delavnice,« še pravi direktor družbe Medic-UM STORE, d. o. o.

 

Ponudba družbe Medic-UM STORE

  • Profesionalna medicinska oprema,

  • reševalna oprema,

  • medicinska oprema za dom,

  • medicinska oprema za podjetja,

  • defibrilatorji/AED,

  • zdravstveno varstvo na javnih prireditvah,

  • usposabljanje za nudenje prve medicinske pomoči.

https://medicum.si/

(Visited 447 times, 1 visits today)
Close