Strešna opečna kritina, ki ne razočara – WALTHER STYLIST je pravi moderni strešnik za vas!

13 julija, 2020

Podjetje Jacobi Walther že 200 let izdeluje glinene strešne kritine. Zadnja leta velik poudarek daje modernim videzom in barvam s posebnim učinkom.

 

Arhitekturno je najbolj všečen model strešnik Stylist.

Strešnik Stylist ima posebno žlebljenje z dvojnim stranskim kanalom. Tako imamo možnost, da ta strešnik pokrivamo z zamikom ali pa ima ravne linije (brez porabe strešnika 1/2). S pokrivanje brez zamika dobimo streho, ki je popolnoma ravnih linij in lepo sovpada z modernim dizajnom celotnega objekta. Strešnik je novejši model in ima za zračenje zračnega mostu posebne zračene slemenjake. Slemenjak ima v prekrivnem delu 8 cm poseben kanal za odzračenje. Z zračenimi slemenjaki nam odpade strošek zračnikov, ki so obvezni za zračenje zračenega mostu pri ostalih kritinah.

Gladka ravna strešna kritina Stylist je kritina za sodobne ljudi s povsem osebnim pogledom na življenje, za investitorje, ki cenijo premočrtnost. Ta ekskluzivni model prinaša načrtovalcem nov izziv in ustreza vsem zahtevam sodobne arhitekture. Čista narava se pokaže v novem strešniku z jasno enostavnostjo gladke strešne površine. Tehnika stopničastega kritja zanesljivo ščiti pred vdorom umazanije in vode. Stroge linije združujejo optimalno ekonomičnost in funkcionalnost. Dolgoletna varnost in ekskluzivna lepota pa sodita zraven.

 

https://www.dom-streha.si/

ZAKAJ IZBRATI STREŠNIK STYLIST?
-ugodna cena (AKCIJA -35 %),
– gladek, moderen strešnik,
največkrat prodan strešnik od leta 2010,
-vertikalna pomičnost 20 mm,
– dvojni žlebni kanal,
– možnost pokrivanja brez zamika (ravne linije),
– zračen slemenjak (oglate oblike),
– spodaj ravno rezan, cela površina gladka.

Več o kritinah in celotni program si lahko ogledate na naši spletni strani: www.dom-streha.si

Vabimo vas v naše salone Šentjur in Šempeter v Savinjski dolini.

(Visited 770 times, 18 visits today)