Sončna elektrarna je naložba v prihodnost

13 julija, 2020

Če za elektriko na mesec porabite 80 ali več evrov, se postavitev lastne sončne elektrarne zagotovo izplača. Z njo si boste zagotovili neodvisnost od gibanja cen elektrike vsaj za naslednjih 30 let, kolikor je minimalna življenjska doba elektrarne. Doma proizvedena energija je tudi zelena in ohranja okolje takšno, kot ga poznamo zdaj.

Da vam bo sončna elektrarna v vsej svoji življenjski dobi dobro služila, je ključno, da se zanjo uporabijo kakovostni materiali in da je kakovostno izveden celoten projekt. SONCE energija je zanesljiv partner za postavitev sončne elektrarne vseh vrst. Svoj projekt jim je zaupalo že več kot 500 strank. Uporabljajo le najkakovostnejše solarne module, ki so ključni del sončne elektrarne, njihova kakovost pa neposredno vpliva na donosnost sončne elektrarne. Trenutno ponujajo najmočnejše module na slovenskem trgu, ki omogočajo več kot 20-odstotni izkoristek, kar posledično pomeni do 5-odstotkov višjo proizvodnjo elektrike. Zaradi večjega izkoristka omogočajo samooskrbo tudi na manjših strehah.

Strošek elektrarne lahko s subvencijami EKO sklada znižate za okoli 15, pa tudi do 20 %. Dokumentacijo za pridobitev finančnih spodbud pri SONCE energija uredijo v okviru celotnega projekta na ključ.

 
Za najbolj optimalno in ekonomično smotrno rešitev vas strokovnjaki SONCE energija obiščejo na lokaciji in na podlagi strokovnega ogleda pripravijo rešitev, ki bo najbolje ustrezala vašim potrebam. Za več informacij jih lahko pokličete na 059 03 23 40 ali jim pišete na naslov povprasevanje@sonce.com.

https://www.sonce.com/
(Visited 18 times, 1 visits today)