Nizkoenergijske Ytong hiše

13 julija, 2020

V katalogu Ytong tipskih hiš lahko izbirate med kar 51 različnimi hišami – od nizkoenergijskih pa vse do pasivnih hiš. Pri nakupu Ytong tipske hiše prejmete projektno dokumentacijo brezplačno. Cena vključuje gradbeni material z dostavo, orodjem in malto. Poiščite svojo sanjsko hišo na www.ytonghisa.si!

 

Če razmišljate o nakupu energijsko varčne hiše, ki ima poleg tega še odlično notranjo zasnovo prostorov in zapeljiv zunanji videz, potem boste med Ytong hišami zagotovo izbrali pravo. Tipske Ytong hiše so delo različnih projektantskih podjetij, vključujejo pa tako klasične oblike in zasnove kot tudi hiše sodobnih linij in razgibanih detajlov, primernih za vse vrste slovenskih okolij.

Tipska hiša Tina s porabo energije do 20 kW/m².

 

Zdravju in okolju prijazen trajnostni gradbeni material

Naraven gradbeni material porobeton odlikujeta predvsem odlična toplotna izolativnost in požarna odpornost, saj spada med negorljive materiale v požarni razred A1. Gradbeni material Ytong že več kot 40 let proizvajajo v tovarni v Kisovcu pri Zagorju. Kot del mednarodne skupine Xella so zavezani k napredku, trajnostnosti in ekološki proizvodnji Ytong izdelkov.

Z vami od začetka do konca gradnje

Z izkušeno ekipo strokovnjakov bodo poskrbeli za vsa vaša tehnična vprašanja in vam z nasveti stali ob strani od začetka do konca gradnje. Če boste gradnjo prepustili izvajalcem, pa ga lahko izberete med priporočenimi izvajalci Ytong gradenj, ki jih najdete na spletni strani ytong.si.

 

https://www.ytong.si/
(Visited 62 times, 1 visits today)