3:13 pop REVIJA GRADIMO

»Izzive spreminjamo v rešitve«

Merilna oprema in rešitve za zajem in obvladovanje prostorskih podatkov

Zahteve na gradbišču so vsak dan večje: krajši roki za dokončanje del, višja natančnost, nižja cena. S temi, včasih izključujočimi si zahtevami, se lahko spopadete samo z ustrezno merilno opremo in pravimi rešitvami. Vsakodnevni izziv izvajalcev je projekt izvesti v skladu s predvidenim proračunom, časom in specifikacijo.

Podjetje Geoservis, d. o. o. je pooblaščeni prodajalec in certificirani servisni center merilne opreme in rešitev švicarskega proizvajalca Leica Geosystems. S svojimi rešitvami, izkušnjami in poprodajnimi aktivnostmi (servis, tehnična podpora) omogočajo ravno to – v krajšem ččasuin z nižjimi stroški narediti enako ali še kakovostnejše.

 

Celovite rešitve za vse faze gradnje

V njihovi ponudbi so laserski, optični in digitalni nivelirji in razdaljemeri, sistemi za lociranje in kartiranje podzemne infrastrukture (georadarji, lokatorji), sistemi za vodenje in avtomatizacijo gradbenih strojev (bager, buldožer, greder, finišer, valjar, freza, vrtalnik), sistemi za zajem prostorskih podatkov (tahimetri, GNSS sprejemniki), sistemi za zajem resničnosti (3D laserski skenerji, mobilni laserski skenerji, brezpilotni letalniki za zajem iz zraka) ter rešitve za opazovanje premikov in deformacij naravnega in grajenega okolja.

To so celovite rešitve, ki jih uporabite v vseh fazah gradnje – od posnetka terena, projektiranja, modeliranja, prenosa objekta na teren (zakoličba), izvedbe zemeljskih del, gradnje objekta do kontrole izvedbe (QA/QC) in končnega posnetka izvedenih del, ter podpirajo vse faze BIM procesa.

»Z uporabo naših merilnih instrumentov in rešitev boste delo opravili z manj napora in hitreje, povečali boste produktivnost delavcev in strojev, zmanjšali stroške materiala in goriva, povečali kakovost izvedenih del, varnost na gradbišču in ne nazadnje povečali dobiček,« poudarjajo v podjetju. Da so kompetenten, zanesljiv in finančno stabilen partner pričajo tudi certifikat kakovosti ISO 9001, servisni certifikat Leica Geosystems ter certifikat platinaste bonitetne odličnosti AAA.

 

(Visited 96 times, 1 visits today)
Close