Celovite tehnološke rešitve za prihodnost

25 februarja, 2018

Podjetje GIA servis s 40 letnimi izkušnjami, ki izvaja montažne, servisne, vzdrževalne in merilne storitve na objektih z bencinskimi tehnologijami, ponuja celovite storitve – od idejne zasnove do izvedbe in pridobitve ustreznih certifikatov pa vse do servisiranja in vzdrževanja opreme.

V sodelovanju s svojimi partnerji ponujajo dobavo in vzdrževanje visoko kakovostnih produktov priznanih znamk na področju: električnih polnilnic LPG, CNG,  točilnih avtomatov goriv in rezervoarjev, cevovodov in merilnih sond ter plačilnih terminalov – tankomatov.

gia-servis-2

Široka paleta znanja in izkušenj

Svoje konkurenčne prednosti gradijo na treh temeljih. Prvi je hitra prilagodljivost spremembam tržišča. »Vedno sledimo svetovnim trendom razvoja tehnologije in se temu primerno prilagajmo z rednimi izobraževanji,« povedo. Drugi je dostopnost – vzpostavljeno imajo logistično mrežo, s katero lahko pokrivajo področje celotne Slovenije. Tretji pa je široka paleta znanja. »Pokrivamo področja tehnologije goriv, stisnjenega zemeljskega plina (CNG), utekočinjenega zemeljskega plina (LNG), elektrotehnike, računalništva, gradbeništva itd. Vsa potrebna znanja na enem mestu! In vsa znanja podkrepljena z večletnimi izkušnjami in vrhunsko strokovnostjo,« povedo.

Varnost in kakovost

Ob tem izpostavijo še celovitost storitev: od zamisli projekta skozi postopek projektivne izvedbe do končne uporabe in kasneje skozi celo življenjsko obdobje – vzdrževanje. »Glede na vaše želje in potrebe bomo za vas poiskali najbolj optimalno individualno rešitev, pri čemer sta za nas kakovost izvedene storitve in zadovoljstvo naročnika na prvem mestu,« še poudarijo in dodajo, da velik poudarek namenjajo varnosti, zato kot dobavitelj ponujajo zgolj visoko kakovostno opremo.

gia servis 4


Storitve, ki jih ponuja GIA servis, zajemajo področja:
·         Novogradnja, obnova in vzdrževanje bencinskih servisov.
·         Montaža in popravilo elektro inštalacij.
·         IT storitve in računalniška omrežja (programska in strojna oprema, 24/7 helpdesk).
·         Protieksplozijska zaščita – Ex (Certifikat za vgradnjo in vzdrževanje Ex opreme).
·         Elektro meritve (zahtevnih in manj zahtevnih inštalacij).
·         Strojne inštalacije (cevovodi, rezervoarji, jaški …).


gia logo

Kot povedo v podjetju GIA servis za letošnje leto načrtujejo ponuditi rešitve pri izvedbi projektov iz področja alternativnih goriv: LNG, CNG in elektro polnilnice. V načrtu sta tudi širitev mrežo pokritosti slovenskega tržišča za področji električnih polnilnic s kakovostnimi produkti priznanih evropskih proizvajalcev in razvoj lastne programske rešitve za nadzor električnih polnilnic.

(Visited 145 times, 1 visits today)