Geberitovi dnevi inovacij – “Geberit Innovation Days”

23 marca, 2021
Geberitovi dnevi inovacij – “Geberit Innovation Days”

Iz House of Geberit bodo oblikovanje, funkcionalnost in tehnologija strnjeno predstavljeni na spletu na poseben način, usmerjen v dialog. Podjetje Geberit, vodilni proizvajalec sanitarnih izdelkov, bo med 7. in 9. aprilom 2021 predstavilo svoje inovacije in druge aktualne vsebine za prihajajoče leto. 

Četudi je zaradi trenutnih razmer dogodek prestavljen na splet, je v Pfullendorfu postavljen realni razstavni prostor, kjer so vgrajeni vsi novi produkti, tako da bodo inovacije predstavljene na povsem realističen način. Na več kot 300 kvadratnih metrih velikem razstavnem prostoru bo podjetje Geberit predstavilo različne nove izdelke in podalo izčrpne informacije o oblikovanju, funkcionalnosti in tehnologiji. Na dogodek se je mogoče prijaviti preko povezave: www.innovation-days.geberit.si.

Na edinstvenem tridnevnem dogodku bodo slušatelji dobili znanje in zanimive informacije, ki jih bodo sami izbirali med osmimi tematskimi področji. Dnevni red si lahko obiskovalec načrtuje sam glede na lastna zanimanja. Do splošnega pregleda vsebin in terminov lahko dostopamo na povezavi www.innovation-days.geberit.si. Posamezna seja traja približno 20-25 minut, tako da se jih lahko enostavno vključi v osebni koledar. Seje se bodo predvajale na spletu neposredno iz House of Geberit in nudile informacije in praktično znanje v strnjeni in moderirani obliki ter preko videoposnetkov in animacij.

Nazaj na kategorijo aktualno.
(Visited 31 times, 1 visits today)