12:00 dop AKTUALNO

Dostop do skandinavske cestninske mreže: DKV Mobility sodeluje z družbo Tolltickets

Družba DKV Mobility, eden vodilnih ponudnikov storitev mobilnosti v Evropi, in družba Tolltickets, eden vodilnih ponudnikov evropskih cestninskih storitev, sta nedavno napovedala obnovitev partnerstva. 

Stranke družbe DKV Mobility lahko sedaj z rešitvijo One-Box družbe Tolltickets uporabljajo skandinavsko cestninsko mrežo ter enostavno in udobno brez ustavljanja prevozijo cestninske postaje. 

Uvedba rešitve One-Box za stranke DKV Mobility

Stranke družbe DKV Mobility imajo koristi od celovite rešitve s ponudbo, ki omogoča dostop do cest, mostov in trajektov na Norveškem ter mostov Öresund in Störebelt na Švedskem in Danskem. “DKV Mobility že ima širok portfelj lastnih naprav OBU in naprav OBU drugih proizvajalcev. S to rešitvijo smo v korist naših strank ponudbi dodali privlačno komponento za Skandinavijo,” pravi Jérôme Lejeune, generalni direktor za cestnine pri DKV Mobility. “Veselimo se dragocenega partnerstva z družbo Tolltickets, s katerim bomo našim strankam v Skandinaviji omogočili še prijetnejšo izkušnjo vožnje, saj jim bomo prihranili čas pri vožnji skozi cestninske postaje.”

Quentin Couret, operativni direktor družbe Tolltickets, dodaja: “To je za nas veliko priznanje. Naša agilna organizacijska struktura in filozofija reševanja problemov nas vsak dan spodbujata k razvoju prilagojenih rešitev za naše partnerje in stranke. Veselimo se uspešnega sodelovanja z družbo DKV Mobility.”

Več informacij je na voljo na www.dkv-mobility.com

Tolltickets

Družba Tolltickets GmbH je eden vodilnih ponudnikov cestninskih storitev in cestninskih izdelkov v Evropi. Družba Tolltickets je kot izkušen strokovnjak močan partner, ki zasebnim in poslovnim strankam ponuja prilagodljive in individualno prilagojene cestninske rešitve za celotno Evropo iz enega vira.

DKV Mobility 

DKV Mobility je že več kot 85 let eden vodilnih ponudnikov storitev mobilnosti v industriji logistike in transporta s trenutno več kot 1400 zaposlenimi. Od brezgotovinske oskrbe na poti na vse bolj razširjenih prodajnih mestih do obračunavanja cestnine in povračila davka na dodano vrednost – DKV Mobility nudi širok nabor storitev za optimizacijo in upravljanje voznih parkov po vsej Evropi. Leta 2020 je družba dosegla za 9,3 milijarde evrov transakcij. Trenutno več kot 213.000 strank uporablja več kot 5,1 milijona kartic DKV CARD in naprav v vozilu. Leto 2021 je bila kartica DKV CARD že 17. leto zapored nagrajena kot najboljša blagovna znamka v kategoriji kartic za gorivo in servisnih kartic. 

Kapsch TrafficCom 

Družba Kapsch Traffic Com je svetovno priznan ponudnik prometnih rešitev za trajnostno mobilnost. Inovativne rešitve na področju cestninjenja, cestninskih storitev, upravljanja prometa in upravljanja povpraševanja prispevajo k zdravemu svetu brez zastojev. Družba Kapsch je projekte uresničila v več kot 50 državah po vsem svetu. Z rešitvami iz enega samega vira družba pokriva celotno vrednostno verigo stranke, od komponent do zasnove in izvedbe ter delovanja sistema. Družba Kapsch TrafficCom je del skupine Kapsch Group s sedežem na Dunaju in ima hčerinska podjetja in podružnice v več kot 25 državah. Družba je od leta 2007 uvrščena na trg Dunajske borze vrednostnih papirjev (oznaka: KTCG). V poslovnem letu 2020/21 je približno 4.660 zaposlenih ustvarilo približno 500 milijonov evrov prometa.

Družbi DKV Mobility in Tolltickets uvajata skandinavsko cestninsko mrežo z enotno rešitvijo One-Box. (Fotografija: DKV Mobility)

(Visited 130 times, 1 visits today)
Close