12:00 dop AKTUALNO

BoxSpring postelja, trajnostna postelja iz Slovenije

Ste si kdaj mislili, da boste lahko nekega dne skoraj vsak detajl oblazinjene postelje obnovili, jo osvežili in ji tako podaljšali uporabnost oz. življenjsko dobo, pri tem pa bili prijazni tudi do okolja? Nas je zagotovo presenetila oblazinjena postelja, BoxSpring postelja, ki smo jo razvili Slovenci. Ponosni smo na to, koliko znanja premore naša mala država in kako trajnostno je naravnana tudi na področju pohištvene industrije. Prav vsak detajl te BoxSpring postelje je izdelan z mislijo na končnega uporabnika.

Ni vsaka boxspring postelja izdelana v Sloveniji

V Sloveniji je izdelana ena boxspring postelja. To je BoxSpring postelja, ki jo mojstri podjetja Maremico izdelajo ročno in nikoli na zalogo. Kot pravijo v podjetju Maremico, slovenska BoxSpring postelja nastane šele, ko se spoznajo s svojim kupcem in njegovimi željami, pri tem pa ne sklepajo nobenih kompromisov. Lastna proizvodnja BoxSpring postelje jim namreč omogoča izjemno prilagajanje njihovim naročnikom oz. končnim uporabnikom, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev tako doma kot v tujini.

Če vas navdušuje prav slovenska BoxSpring postelja, ki predstavlja novi trend visoke postelje in je izdelana z inovativnimi rešitvami za popolno osebno udobje, potem morate vedeti tudi naslednje. Njihove svetovalke za zdravo spanje si vedno vzamejo čas za pogovor in svetovanje. Obiščite jih in pogovorili se boste o:

– vaših željah po boxspring dizajnu – BoxSpring postelje modeli
– barvi kakovostnega oblazinjenja, ki vam bo na voljo v več kot 100 barvnih odtenkih,
– končni višini postelje vse do 76 cm,
– ročno izdelanem ležišču Leticia ali vodni postelji Lectus in o
– trajnostnih rešitvah, ki vam jih bo slovenska BoxSpring postelja nudila.

Trajnostna BoxSpring postelja prijazna do okolja in vaše denarnice

Zasluga za to gre inovativnemu razmišljanju in dolgoletnim izkušnjam Valentina Marinška. Valentin je inovator, oblikovalec in vodja tehničnega sektorja v podjetju Maremico. Prav on je skupaj s svojo ekipo mojstrov zaslužen za nove smernice zdravega spanja, ki jih podjetje Maremico dosega s spalnim programom – ročno izdelane vzmetnice Leticia in vodne postelje Lectus.

DOBRO VEDETI: BoxSpring postelja je na voljo tudi v njihovi spletni trgovini. Modele postelje BoxSpring lahko naklikate TUKAJ.

(Visited 114 times, 3 visits today)
Close