12:14 pop PartnerjiProdukti

Emend d. o. o. – proizvodnja in prodaja fleksibilnih brusov

Podjetje Emend se ukvarja z proizvodnjo in prodajo fleksibilnih brusov.

V katalogu proizvodov, vam EMEND omogoča lahko in hitro izbiro kvalitetnih izdelkov iz našega proizvodnega in prodajnega programa.

www.emend.si

V ponudbi nudimo:

 • FLEKSIBILNI BRUSI

KS – Koluti izdelani samo iz netkanih brusnih materialov
KNM – Koluti izdelani iz netkanih brusnih materialov in br. platna

Brusni koluti iz netkanih brusnih materialov so posebej priporočljivi pri vseh zaključnih fazah površinske obdelave površino z uporabo A / O in pol mat površino z SiC. Brusni koluti iz netkanih brusnih materialov in brusnega platna dosežejo kvaliteto in učinek brušenja med standardnimi brusnimi koluti iz netkanih brusnih materialov in standardnimi.

k1

 • BRUSNI KOLUTI

  So elastični in se hitro prilagodijo obliki obdelovanca. Zagotovljena je nespremenjena kvaliteta brušenja do končne porabe brusa. Brusni koluti so primerni za grobo, vmesno in fino brušenje.

images (3)

 • BRUSNI KOLUTI KI

  Je izdelan iz zelo elastičnih narezanih lamel bru. Za mehkejše materiale uporabljamo nižje hitrosti.

10

 • BRUSNI KOLUTI NA OSOVINI KN

  Se odlično prilagajajo površini. Omogočajo brušenje z ročnimi brusilni stroji ter brušenje in poliranje kovin in plastike kakor tudi ostrih robov.

images

 • BRUSNI KOLUTI NA OSOVINI KNM

  So izdelani iz brusnega platna in netkanih brusnih materialov. S tem izdelkom imamo široke možnosti brušenja raznih površin in različnih vrst obdelovancev.

Brusni koluti na osovini KS: So izdelani iz netkanih brusnih materialov. Ta proizvod je posebej namenjen za končno poliranje.

images (1)

 • BRUSILNE GOBICE (hard, soft)

  So izdelane iz podloge, ki je iz poliuretana in abrazivne obloge iz 2 ali 4 strani. To je idealno brusilno sredstvo za brušenje vseh vrst površin, za suho in mokro brušenje.

images (2)

 • NETKANI BRUSILNI MATERIALI SB

  Je bolj uporaben izdelek kot brusno platno, zelo fleksibilen in kot tak potreben pri suhem ali mokrem brušenju kovin, lakiranih površin, plastike, gume, itd.

7

 • FORMATI BRUSNEGA PAPIRJA IN BRUSNEGA PLATNA

  Namenjeni so za splošno uporabo z ročnim brušenjem. Razlikujejo se po kvaliteti in za različne namene uporabe. Uporabni tako za mokro, kot suho brušenje.

Role brusnega papirja in brusnega platna: Namenjene za splošno uporabo, ročno in strojno brušenje in za brušenje profiliranih delov.

6

 • BRUSNI TRAKOVI

  So uporabni za vse vrste brušenja. Izdelani so na osnovi brusnega papirja ali brusnega platna.

3

 • BRUSNI DISKI

  Namenjeni za uporabo na standardnih brusilnih strojih z možnostjo odsesavanja prahu. Primerni za brušenje kovin lesa in ostalih materialov.

images (4)

 • BRUSNI ZVITKI BZ, BZS

  Namenjeni za brušenje in poliranje težko dostopnih materialnih površin in oblik izdelkov.

5

 

logo

Emend, d. o. o.

Liptovska 38b,
3210 Slovenske Konjice

Tel: +38637590090
Fax: +38637590092
E-mail: emend@emend.si

(Visited 849 times, 2 visits today)
Close