1:00 pop TURIZEM

S čebelico po Radovljici

Doživetje v spremstvu ljubke čebelice, ki bo otrokom razložila, kje živi, kaj so njene naloge in kje nabira medičino. »Po uspešno opravljenih nalogah vas čaka sladko presenečenje!« vabijo v TIC Radovljica, kjer se oglasimo, preden se podamo na pot, ki jo lahko družina raziskuje povsem samostojno. Tam si priskrbimo knjižico po poti, ki vključuje še družinsko vstopnico v Čebelarski muzej. »V knjižici otroke poleg napotkov za pot pričakujejo zabavne naloge, ki jih lahko rešujejo sproti ali pa jih prihranijo za reševanje doma ali na nadaljevanju izleta po Radovljici in okolici,« še povedo.

Na poti so štiri interaktivne točke v starem jedru Radovljice: čebelnjak, življenje čebele, čebelje paše in Čebelarski muzej, poleg tega pa otroke čakajo didaktične naloge, s katerimi bodo urili ročne spretnosti ter se učili. Poleg nalog v knjižici otroci skupaj s starši premagujejo tudi orientacijske izzive.

Sprehod po poti je kratek, ob sprotnem reševanju nalog vzame od ure do ure in pol; pot poteka po ravnem in je v celoti primeren za majhne otroke in otroške vozičke.


Več na: radolca.si

(Visited 154 times, 1 visits today)
Close