Nov kolesarski glamping v Ribnem

26 februarja, 2021
Foto: http://www.hotel-ribno.si/

V Ribnem so obdobje epidemije izkoristili za prenove v hotelu, ki ima po novem prenovljeno recepcijo, jedilnico, dvajset sob, največja pridobitev hotela pa bo glamping za kolesarje.

Preberite tudi: Vračamo se k naravi

V času bliskovitega tehnološkega napredka, smo začutili veliko odgovornost do družbe in ustvarjanja uporabniku ter zemlji prijaznih rešitev.

»Kolesarski glamping bo imel 17 hišic, vsaka bo imela svojo kolesarnico za štiri kolesa, priključke za električna kolesa, zgradili bomo bazen,« pove lastnik hotela Ribno Matija Blažič. Prav tako bo hotel dobil skupno kolesarnico, pralnico koles in kolesarsko delavnico, za področje kolesarstva pa bodo zaposlili še eno osebo. »Slovenski profesionalni kolesarji so naši prijatelji, tako da nam bodo odstopili kakšne svoje spominke, ki bodo v okras hotelu,« še najavljajo.

Preberite tudi: Kakovostni izdelki iz etične proizvodnje

Družba illycaffè se predstavlja s trajnostnimi izdelki in prisega na zmanjševanje ogljičnega odtisa vzdolž celotne proizvodne verige.

Kolesarska steza od Bleda do Bohinja

Tudi sicer se na področju kolesarstva na Bledu obetajo pomembne sprememe – od novih cestnih kolesarskih povezav, najbolj pričakovana je kolesarska steza med Bledom in Bohinjem, ki bo končana leta 2023, gradili pa bodo tudi poti za gorske kolesarje. Vse to pomeni korak naprej v trajnostnem razvoju blejskega turizma in uresničitev ene izmed smernic Strategije trajnostnega razvoja blejskega turizma do leta 2025, kamor spada tudi vse popularnejši način prenčevanja turistov – glamping.

 

Vir: Turizem Bled 

Nazaj na kategorijo turizem.
(Visited 314 times, 4 visits today)