Koča na Gozdu išče pomoč pri delu

26 februarja, 2021
Foto: prezlc.si

Koča na Gozdu leži ob cesti na gorski prelaz Vršič. Najemnika Koče na Gozdu iščeta sodelavce za čas poletne sezone (predvidoma med majem in oktobrom). Iščeta pomoč v strežbi, kuhinji in pri urejanju sob. Nudijo delo na Koči na Gozdu v obliki redne zaposlitve za določen čas med junijem in septembrom.

Od kandidatov se pričakuje ustrezno izobrazbo oz. praktično znanje in izkušnje. Veselje do dela in sposobnost dela v skupini. Za delo v strežbi je nujno potrebno osnovno znanje angleškega jezika.

V poletni sezoni se delo opravlja v dveh izmenah. Prva izmena od nedelje do četrtka in druga od četrtka do nedelje. V času opravljanja dela v svoji izmeni je obvezno bivanje na koči.

Več informacij na telefonski številki 041 330 063. Vlogo z življenjepisom oz. dosedanje delovne izkušnje pošljite na elektronski naslov info@prezlc.si ali na naslov PREZLC d.o.o., Naselje pod hribom 9a, 4282 Gozd Martuljek, najkasneje do 10. marca 2021.

S kandidati/kandidatkami bodo pred dokončno izbiro opravljeni osebni razgovori, na katerih bodo seznanjeni o vseh podrobnostih in pogojih za opravljanje del.

 

Poglejte še druge gorske koče, ki ponujajo priložnost za delo: 

https://www.ekodezela.si/eko-turizem/gorske-koce-pred-novo-sezono-ponujajo-priloznost-za-delo/

Nazaj na kategorijo turizem.
(Visited 367 times, 1 visits today)