10:24 dop REVIJA PROMET

Zagotovljena kakovost rabljenih in obnovljenih viličarjev Still

Izbira pravega viličarja je danes veliko več kot le odločitev za znamko in nosilnost.

V podjetju Parkelj se lahko pohvalimo z 20-letno tradicijo servisiranja viličarjev vseh vrst in znamk. V tem času smo se naučili, kako pomembno za naše stranke je nemoteno delovanje viličarjev pri njihovem vsakdanjem delu. Vsi vemo, da je najdražji viličar tisti, ki ne deluje. Ker se zavedamo, da so trenutni časi negotovi in marsikatero podjetje ne želi prevelikih naložb, vam predstavljamo način, kako lahko svoji trenutni floti viličarjev podaljšate življenjsko dobo.

Neposredna prodaja Stillovih viličarjev vam zagotavlja profesionalno prenovo in popravilo rabljenih viličarjev in skladiščne opreme po cenah, ki so nižje od cen za nove viličarje. Z našimi rabljenimi viličarji dobite vrhunsko kakovost STILL, ki je znana po vsem svetu. Številne možnosti za financiranje in storitve so dodatna prednost pri prilagodljivosti in varnosti.

 

Vaše prednosti:

PREMIUM kakovost: Vse razpoložljive rabljene viličarje in ostalo skladiščno opremo skrbno pregledajo naši serviserji. Izrabljene, utrujene in iztrošene dele zamenjajo z originalnimi rezervnimi deli STILL. Tako je tak stroj tudi po obnovi bistveno varnejši za delo.

Garancija: Glede na dogovor pred obnovo dobi po njej viličar tudi garancijo, in sicer bronasto, srebrno ali zlato, odvisno od tega, kaj vse zajema obnova.

Vrsta obnove po vaših željah in potrebah: Skupaj s stranko se dogovorimo o tem, kaj vse bomo obnovili. Najprej ocenimo trenutno stanje viličarja in svetujemo, kaj je treba zamenjati že zaradi same varnosti pri delu. Poleg tega upoštevamo vse strankine želje o videzu stroja in, kar je najpomembneje, stroj zaščitimo pred zunanjimi vplivi.

Stalna zaloga: Po vsej Evropi vas čaka ogromen izbor – več kot 25.000 rabljenih viličarjev in skladiščne opreme. Samo v Nemčiji je približno 1.000 viličarjev vedno na voljo, več kot sto pa jih je tudi pri nas v skladišču. In – kar je najpomembneje – naši PREMIUM viličarji so na voljo takoj.

 

Vse večja prodaja viličarjev na električni pogon povzroča vse večje zahteve po kakovostnem vzdrževanju baterij. Zato je izredno pomembna regeneracija baterij, ki lahko bistveno podaljša njihovo življenjsko dobo. Vsak viličar po obnovi dobi certificirano potrdilo o tehničnem pregledu. Z obnovo zagotavljamo nemoteno delovanje še vrsto let, s tem pa lastniku viličarja omogočimo velik prihranek.

(Visited 145 times, 2 visits today)
Close