9:33 dop REVIJA PROMET

Za kakovostno rešitev so Tahografi Cuderman pravi naslov

Tahografe Cuderman, d. o. o., sva leta 2007 ustanovila Jože in Nataša Cuderman. V družinskem podjetju si ves čas prizadevamo, da ponujamo storitve najvišje kakovosti. Strankam se posvetimo, pogovorimo, saj se zavedamo, da kakovostna storitev pomeni tudi boljše delovanje naših poslovnih partnerjev – njihovih podjetij. V podjetju Tahografi Cuderman se ukvarjamo s kontrolo tahografov in omejilnikov hitrosti, servisiranjem, izobraževanjem in sodnim izvedenstvom.

Na zalogi imamo tahografe in dajalce impulzov (senzorje) ter drugi material za vsa vozila, tako da se popravilo izvede v najkrajšem času. Tahografske sisteme vgrajujemo tudi v vozila M1 in N1.

Izvajamo izobraževanja voznikov, vodij voznih parkov, lastnikov podjetij, tehnik za kontrolo tahografov v drugih delavnicah, nadzornikov … V primeru nesreč ali spora na sodišču smo pooblaščeni tudi za sodno izvedenstvo.

Delavnice za tahografe imamo na štirih lokacijah, in sicer v Kranju, Trzinu in Mirni Peči ter s pomočjo mobilne delavnice po vsej Sloveniji.

Sestrsko računalniško podjetje INOVA5, d. o. o. s sedežem v Ljubljani, ki sva ga ustanovila Grega Boštjančič in Jože Cuderman, se ukvarja z razvojem spletnega programa TahoPro.

TahoPro združuje vse na enem mestu. Storitev je v oblaku, posledično je program dosegljiv kjer koli in kadar koli, ne glede na število delovnih mest in se vedno avtomatsko posodablja. V vsakem trenutku so vam na voljo vsi podatki in izpisi, na primer za plače ali obvezne nadzore nad vozniki, vsebujejo opozorila o kršitvah delovnega časa kot tudi pravilne uporabe tahografa in morebitne tehnične napake tahografa, da se pravočasno odpravijo.

Program je povsem usklajen s slovensko zakonodajo in zakonodajo EU ter zelo preprost za uporabo. V podjetju ves čas skrbimo za njegovo nadgradnjo in posodabljanje. TahoPro je na voljo tudi na Petrolovih bencinskih servisih in partnerskih delavnicah za tahografe, kjer presnamejo podatke in že v naslednjem trenutku so vsi podatki na voljo pooblaščeni osebi v podjetju.

Tahografi in zakoni se nenehno spreminjajo. Mi vam nudimo celovito storitev od kontrole, popravil, izobraževanja, svetovanja do vrhunskega programa.

Vsako podjetje je zgodba zase in vsako podjetje potrebuje svoje rešitve. Če iščete celovito, predvsem pa kakovostno rešitev na področju tahografov za svoje podjetje, so Tahografi Cuderman pravi naslov za vas.

(Visited 250 times, 2 visits today)
Close