4:16 pop REVIJA PROMET

Varnostne in protihrupne ograje DELTABLOC uporabljajo po celem svetu

DELTABLOC® je v svetovnem merilu vodilna družba na področju razvoja varnostnih in protihrupnih ograj in razpolaga z nekaj 100 različnimi sistemi ograj za ceste in železnice. S svojimi izdelki so prisotni po celem svetu.

 

Pred kratkim so vstopili na hrvaški trg, v bližnji prihodnosti pa bodo obseg prodaje na tem trgu še povečali in tako postali tudi v tej državi vodilni na tem segmentu. Kot poudarjajo v družbi, so od svojih tekmecev drugačni predvsem zaradi nenehnega razvoja, obsežnega znanja in tega, da nudijo celotno paleto varnostnih in protihrupnih ograj enega dobavitelja.

Ker želijo ohraniti svoj primat na trgu, nenehno razvijajo nove izdelke. Zanimive so protihrupne ograje PHONOBLOC® Whisper®, pa tudi PHONOBLOC® QUIE@RAIL, ki je nizka protihrupna ograja za železnice.

Njihovi sistemi varnostnih ograj so preizkušeni z naletnimi trki ‘crash test’ v skladu z normo EN 1317 in določajo standarde na področju pasivne varnosti v cestnem prometu. Kot poudarjajo v podjetju, protihrupni sistemi PHONOBLOC® izpolnjujejo vse zahteve standarda za protihrupne ovire za cestni promet po standardu EN 14388, prav tako ustrezajo vsem zahtevam za protihrupne ovire za železnice.

 

Primerni za ceste, železnice in industrijske objekte

PHONOBLOC® sistemi pritihrupnih ograj so primerni in certificirani za izvedbe vzdolž cest in železniških prog in tudi industrijskih objektov. Zaradi širokega izbora sistemov in uporabe različnih materialov, kot so beton, lesocement/lesobeton, ALU, Transparent, Whisper® PE in hkrati enostavne izvedbe ter odlične akustične in mehanske karakteristike izolacije in raznolikosti arhitekturnih možnosti so protihrupne ograje PHONOBLOC® popolna izbira.

(Visited 340 times, 2 visits today)
Close