9:42 dop REVIJA PROMET

S šotori in halami Petre se lahko hitro prilagajate razmeram

Z njihovo pomočjo lahko v zelo kratkem času pridobite nove skladiščne ali proizvodne prostore in izvedete različne prireditve ali dogodke.

Podjetje Petre šotori – hale, ki deluje 31 let, sodi med največje slovenske ponudnike kakovostnih šotorov različnih dimenzij (prireditvenih, sejemskih, poročnih, VIP, skladiščnih, šotorov za mobilna drsališča, šotorskih tunelov, lonžirnih in jahalnih šotorov), pagod, paviljonov, hitro sestavljivih paviljonov, odrov, podov, catering opreme in preostalih kompo-nent za uspešno izvedbo najrazličnejših prireditev, dogodkov. Ponujajo tudi vojaški program.

V času epidemije Covid-19 so začasno zamenjali prireditveni segment s segmentom ‘safety first’, ki vključuje številne rešitve za začasne COVID in ‘drive in’ točke, začasne čakalnice, garderobe, triažne ambulante, dodatne zunanje bolnišnične enote in podobne rešitve.

 

Skladiščni šotori, montažne hale in PVC ponjave

Na področju prometa ponujajo skladiščne šotore, montažne hale in nadstreške ter visokokakovostne PVC ponjave različnih velikosti in barv, ki jih je mogoče uporabiti za pokritje avtomobilskih in kamionskih prikolic, za nadkritje kovinskih ali lesenih konstrukcij, zaščito proti vetru in padavinam. Imajo lastno pralnico PVC ponjav, s čimer zagotavljajo, da so ponjave hal in šotorov vedno čiste in primerne za uporabo. Pranje, servis in obnovo ponjav nudijo tudi zunanjim partnerjem.

 

Svetovanje, celostne rešitve in servis

Strankam zagotavljajo svetovanje, celostne rešitve in tudi servis. Vse njihove hale imajo ustrezno dokumentacijo, ki je skladna s slovensko in evropsko zakonodajo, prav tako so vsi šotori in preostala oprema atestirani in opremljeni z ustreznimi certifikati.

 

Zelene aluminijaste konstrukcije

Za letošnje leto obljubljajo novost, in sicer ponudbo zelenih aluminijastih konstrukcij, ki okolje s CO2 bremenijo dvakrat manj od evropskega in kar 4,5-krat manj od svetovnega povprečja.

(Visited 131 times, 1 visits today)
Close