9:31 dop REVIJA PROMET

Podjetje Špedicija Goja bogatejše za 20 novih tovornjakov

Podjetje Špedicija GOJA na cesto pošilja 20 novih okrepitev tovornih vozil znamke MAN s prikolicami Schwarzmuller. Naložba v sodobna, gospodarnejša in varnejša tovorna vozila ter prikolice je velik korak na poti krepitve položaja na trgu in zagotavljanje še kakovostnejših storitev za svoje stranke.

 

Podjetje Špedicija Goja s Ptuja je priznani izvajalec storitev cestnih prevozov blaga in carinskega posredovanja, svoji osnovni dejavnosti pa v zadnjih letih uspešno nadgrajuje s skladiščno-logističnimi storitvami. V poslovalnicah v Kopru ter na mejnih prehodih Obrežje in Gruškovje družba zagotavlja vse storitve carinskega posredovanja in zastopanja v carinskih postopkih. V lastnih skladiščih na Ptuju zagotavlja storitve pretočnega skladiščenja, pretovarjanja, komisioniranja in dostave blaga končnim kupcem.

Z nakupom novih tovornih vozil se je število, ki jih obsega njihov vozni park, povečalo na 90.

Leto 2021 je za omenjeno podjetje prelomno, saj beležijo 30. obletnico delovanja. V teh 30 letih so postali uspešno slovensko transportno podjetje, ki po številu vozil, zaposlenih in prihodkih spada med večja transportna podjetja in s svojo dolgoletno prisotnostjo na mednarodnih trgih uspešno posluje s priznanimi družbami. Svojo krepitev položaja mednarodno priznane, učinkovite in zanesljive blagovne znamke je podjetje okrepilo z naložbo v nakup novih vozil.

Vse nove pridobitve Špedicije Goje zadostujejo najnovejšim standardom in ustrezajo zahtevam evropskih ekoloških standardov. Ta naložba zagotavlja konkurenčnost in dolgoročni obstoj v negotovih in nepredvidljivih tržnih razmerah, s čimer se bo podjetje še bolj okrepilo na področju prevoza razsutega tovora s prikolicami s pomičnim dnom in višjega tovora, primernega za mega prikolice.

Špedicija Goja d.o.o., Rajšpova ulica 22, 2250 Ptuj, www.spedicija-goja.si; info@spedicija-goja.si

Letos med drugim načrtujejo tudi organizacijo in izvedbo dogodka ob 30. obletnici delovanja podjetja, s katerim se želijo vsem zaposlenim in partnerjem zahvaliti za skupno prehojeno pot in še bolj poglobiti že utrjene vezi. Tridesetletni obstoj tako na domačem kot tudi na mednarodnem trgu jim je omogočila neprestana težnja po rasti in kakovosti.

 

(Visited 345 times, 2 visits today)
Close