3:49 pop REVIJA PROMET

E-mobilnost še nikoli ni bila tako dostopna. Volkswagen ID.3 in MOON

Spoznajte novi ID.3 in preklopite na električno mobilnost. Volkswagen jo je napravil ljudsko in dostopno najširšemu spektru uporabnikov.

Volkswagen ID.3 odpira novo poglavje v zgodovini mobilnosti. To nakazuje že njegova oblika. Ne le, da s svojim videzom daje vedeti, da bo prihodnost trajnostna, njegove mehke oblike in povezane linije služijo tudi praktičnemu namenu: izjemno nizek količnik zračnega upora pomembno prispeva k daljšemu dosegu, notranji prostor pa je optimalno izkoriščen.

Ena od glavnih prednosti ID.3 je zagotovo tudi uporabniška izkušnja. Na večni pomislek o dosegu boste pozabili takoj, ko se vam bo na merilnikih ob polni bateriji izpisala številka 550 kilometrov (pri modelu s 77 kWh baterijo – neto), če pa si boste zaželeli malce adrenalina, ga boste lahko dobili pri vsakem speljevanju – pospeševanja in hipni navor, ki ga ustvari elektromotor, bodo vaša nova oblika zasvojenosti pri iskanju užitkov v vožnji.

Eden od močnejših dejavnikov za prehod na e-mobilnost je tudi ekonomična plat izbire takšnega avta; stroški so precej nižji, redni servisi so manj zahtevni in na sporedu le na vsake 2 leti, zaradi preproste zasnove pogonske tehnike pa je le malo stvari, ki se lahko pokvarijo. Nikakor ne smemo pozabiti tudi na subvencije za električna vozila ter nižje davke in bonitete za službena vozila.

Brezskrbni ste lahko tudi glede polnjenja, ki je povsem enostavno in dosegljivo zahvaljujoč znamki MOON (Porsche Slovenija). Ta zasebnim in poslovnim strankam ponuja individualne rešitve za vstop v e-mobilnost. Več kot 150 javnih polnilnih postaj v Sloveniji, ki so vključene v sistem MOON Charge, zagotavlja optimalno pokritost za brezskrbno vožnjo po Sloveniji. Storitev MOON Charge je preprosta za uporabo, saj je možno z eno kartico polniti na vseh polnilnicah, vključenih v polnilni ekosistem. Vsem, ki jih bo pot peljala v tujino, pa bo prav prišla Volkswagnova polnilna kartica We Charge oziroma aplikacija We Connect ID., ki zajema več kot 150.000 polnilnih postaj.

Pri vsakdanji uporabi pa najboljšo rešitev za energijsko neodvisnost vseeno predstavlja domača polnilnica, ki je cenovno izjemno učinkovita, saj vas bo na ta način 100 prevoženih kilometrov z ID.3 stalo komaj kaj dosti več kot evro. Tudi za to poskrbijo pri MOON-u, kjer vam, če imate možnost, da vam dragocena sončna energija na strehi ne gre v nič, uredijo tudi domačo sončno elektrarno in hranilnik energije.

Tehnologijo prihodnosti lahko odkrijete v nakupovalnem središču Aleja, kjer domuje Volkswagnov center ID. Hub. Dobrodošli vsi, ki bi se radi spoznali z novo obliko mobilnosti ali podpornimi elementi iz ponudbe MOON.
Če se boste za ID.3 odločili do 31. 3. 2021, boste ob nakupu prejeli bon za financiranje vozila v vrednosti do 3.000 €, bon za nakup in vgradnjo polnilne postaje v višini 1.000 € ter bon za financiranje sončne elektrarne v vrednosti do 1.000 €. Več o ponudbi na: https://www.volkswagen.si/znamka-in-dozivetja/novice/2230-volkswagen-id3-v-posebni-ponudbi

(Visited 77 times, 1 visits today)
Close