V osrčju Prlekije, 13 km iz Ljutomera, na območju krajinskega parka, nudijo Bioterme popoln oddih sredi vinogradov, polj in gozdov, obogaten s prleško kulinariko in prijaznimi ljudmi.  

Nastanitve za vse okuse

Nastanitev ponujajo v hotelu Bioterme****, v glamping naselju Sončna dolina in na postajališču za avtodome. 

 

Glamping naselje Sončna dolina

Glamping naselje Sončna dolina z vilami in avanturističnimi šotori z razkošno teraso pred vhodom nudi veliko zasebnosti sredi neokrnjene narave. Nekatere vile bogati na terasi kopalna kad, nekatere nudijo oddih tudi za vaše hišne ljubljenčke. Poseben čar gostom Sončne doline nudijo biološki plavalni bazen, ribnik – naravni biotop, poln vodnega življenja, ter individualna savna. 

 

Bioterme, v osrčju Prlekije.

Za bolj avanturistične goste je na razpolago tudi postajališče za avtodome z vso potrebno infrastrukturo in dostopno v vseh letnih časih.

 

Hotel Bioterme****

Sobe hotela Bioterme**** so komfortne in zračne, skupni prostori prostrani, kar zagotavlja nemoteno bivanje in gibanje gostov na vedno svežem zraku. Ob zagotovilu manjšega negativnega vpliva na okolje si je pridobil znak ‘Eko marjetica’ in naziv Slovenia Green accommodation, ki temeljita na trajnostnih načelih.

 

Konfortne in zračne sobe

Bogata bazenska in wellnes ponudba

Popolno sprostitev in rekreacijo nudijo gostom 7 zunanjih in 5 notranjih bazenov, poleti pa tudi biološki in hotelski bazen v 1. nadstropju ter bogata wellness ponudba, na razpolago vsak dan med 8.00 in 21.00 uro. Za najbolj željne stika z naravo nudi tudi FKK teraso.

 

Bogata bazenska in wellnes ponudba

Bioterme kot izhodišče za izlete

Bioterme so idealno izhodišče za individualne izlete, kolesarjenje in raziskovanje bližnje in daljne okolice, katera ponuja nešteto zanimivosti za prav vse generacije. Ker je bivanje gostov v varnem in zdravem okolju zelo pomembno, so se s pridobitvijo znaka Green&Safe zavezali  k spoštovanju odgovornih potovalnih standardov slovenskega turizma, ki zagotavlja varen in zdrav oddih.

 

(Visited 5.385 times, 1 visits today)
Close