HOTEL PARK URBAN & GREEN

25 oktobra, 2017

Hotel Park Urban & Green je najbolj urbani in zeleni hotel v središču Ljubljane. Hotel je obdan s parki in je tudi del Čebelje poti. Izjemna ustrežljivost in prijaznost zaposlenih poskrbi za prijetno izkušnjo vsakega gosta.

Čebelnjak_webHotel Park ima kratko, hkrati pa bogato zgodovino. Hotel je svoja vrata odprl leta 2009. Leta 2015 pa smo se v hotelu odločili za novo zgodbo – zeleno zgodbo. Pred kratkim obnovljen hotel se sedaj lahko pohvali kot prvi slovenski hotel s certifikatom TravelLife, ki podjetje zavezuje k trajnostnemu razvoju. Prav tako se hotel lahko pohvali s certifikatom Slovenian Green Accommodation in z mnogimi drugimi priznanji in nagradami. Glavno poslanstvo hotela je zmanjšati svoj vpliv na okolico in okolje v katerem deluje. V hotelu se vsakodnevno trudimo zmanjšati porabo energetikov, povečati skrb za okolico, ločujemo svoje odpadke, se povezujemo z raznimi organizacijami, širimo zavednost o trajnostnem razvoju, kupujemo lokalno pridelano hrano in imamo na strehi svoj zeliščni vrt in štiri družine kranjskih čebel.

V restavraciji vam postrežemo z odlično kavo in različnimi dobrotami vse od domačih limonad, slovenskih tradicionalnih jedi pa vse do hišnega sladoleda in tortic. Posebnost restavracije je vsekakor indijska kuhinja, kjer vam postrežemo tudi z odličnimi tradicionalnimi jedmi Indije.

Superform arhitekti Hotel Park 2016

Tabor Ljubljana d.o.o.

Tabor 9, 1000 Ljubljana, Slovenija

+386 1 300 2 500

info@hotelpark.si

www.hotelpark.si

 

(Visited 46 times, 1 visits today)