Nora služba: 5000 evrov za en mesec na testeninah in čipsu

27 julija, 2020

To je nora služba za vse, ki obožujejo testenine. To je lahko najlažje zasluženih nekaj manj kot 5.500 evrov v enem mesecu. Ta hrana je sicer znana predvsem po tem, da redi. Hkrati pa je, v zmernih količinah, primerna za tiste, ki imajo težave z želodcem – govorimo o t.i. bež hrani. 

 

Jedilnik je pri tej ‘dieti’ sestavljen iz krompirja, kruha, testenin in slanih prigrizkov. Po 30 dneh boste bogatejši, kaj pa zdravje?

Ta nora služba je v bistvu testiranje vitaminov družbe Feel. Poleg v svoji bež dieti boste uživali tudi njihove multivitamine, pod strogim nadzorom nutricionista in zdravnika. Podjetje želi dokazati, da bo po mesecu dni z njihovim izdelkom krvna slika in zdravje osebe izboljšana, navkljub neustrezni prehrani.

 

Vitaminski preskuševalec

Njihova razlaga je, da je vse težje zadostiti potrebo po vitaminih in hranilih iz hrane in glede na način življenja. Noben način prehrane naj namreč ne bi bil popoln, to naj bi dosegli le z multivitamini. Vendar pa, kot so poudarjali, s tem ne želijo spodbujati ljudi k nezdravi hrani, gre le za test učinkovitosti.

Kot vitaminiski preskuševalec boste morali 30 dni jesti neuravnoteženo prehrano, večinoma iz belega kruha, piščanca, testenin, jajc in riža.

 

Vir: feel


Preberite tudi:

https://www.ekodezela.si/eko-zanimivo/nora-sluzba-placajo-vam-da-prehodite-apalasko-pot-in-pijete-pivo/

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 288 times, 1 visits today)