Nora služba: Plačajo vam, da prehodite Apalaško pot in pijete pivo

4 junija, 2020

Nora služba se ponuja v ZDA naslednje leto – Apalaška pot vabi, če ste izkušen pohodnik, ljubitelj piva in imate družabna omrežja v malem prstu, se lahko prijavite na delovno mesto ‘2021 Glavni pohodnik’. 

Družba Devils Backbone Brewing, ki proizvaja pivo, ima svoj sedež v gorah nedaleč od Apalške poti. Delovno mesto so razpisali za naslednjo pomlad. Kandidat, ki bo sprejet, bo prejel 22.320 evrov za pitje piva in pohod po Apalaški poti (Appalachian Trail). Seveda bo nujno tudi poročanje prek družabnih omrežjih.

“Našega glavnega pohodnika bomo opremili z vsem, kar potrebuje, mu ponudili helikopterski prevoz do začetka poti in … seveda na poti mu bomo priredili nekaj zabav s pivom,” so povedali pivovarji.

Apalaška pot

Apalaška pot je dolga približno 3.500 kilometrov in se vije prek 14 zveznih držav, prečka dva narodna parka in osem nacionalnih gozdov. Gre za večmesečno hojo po divjini. Spanje pod zvezdami in nenehno pakiranje sta dodatna razloga, da mora tisti, ki se prijavlja za to delo, res ljubiti hojo in naravo.

Pogoji za prijavo

Prijavi se lahko vsak, starejši od 21 let, ki lahko dokaže, da je sposoben prehoditi tako razdaljo in prenočevati v gozdu. Prav tako pa mora imeti rad pivo. Prijavite se lahko TULE do 31. julija letos.

Če so vam všeč dolge romarske poti, pa ne bi potovali čez lužo ali pa niste ljubitelj piva, se lahko podate na Slovensko Jakobovo pot!

Nazaj na kategorijo zanimivo.
(Visited 6.116 times, 1 visits today)