6:18 pop ZANIMIVO

Kateri čaj ustreza vašemu znamenju po horoskopu?

Ko si boste naslednjič zaželeli skodelico čaja, pa ne boste imeli ideje, katerega, izberite takega, ki ustreza vašemu astrološkemu znamenju. Astrologinji AstroTwins priporočata vsakemu astrološkemu znamenju idealen čaj.

Oven – čaj Rooibos

Rooibos ali južnoafriški rdeči čaj, je čaj iz rdečega grma – dobrodejen naj bi bil za jetra. »Jetra so seme jeze in ovni so lahko precej vročekrvni,« pravita astrologinji in dodajata, da je Rooibos idealen za ognjevite ovne, saj ne vsebuje kofeina.

Bik – črni čaj

Biki imajo radi razkošje in črni čaj se bo lepo ujel z vašim elegantnim okusom. Čaj lahko obogatite z mlekom in sladkorjem. Poživljajoč učinek črnemu čaju daje tein.

Dvojčka – čaj poprove mete

Čaj poprove mete je idealna izbira za prvo zračno znamenje – dvojčka. Astrologinji znamenje opišeta kot živahno, veder, malce ‘začinjeno’ kot metin čaj. Vonj poprove mete je popoln za dvojčke.

Rak – kamilični čaj

Raki so skrbni in zanje bo idealna skodelica kamiličnega čaja, ki pomirja. Astrologinji pravita, da raki radi pomirijo in tolažijo druge, zato si tudi sami zaslužijo nekaj te ljubezni.

Lev – hibiskusov (ledeni) čaj

Astrologinji pravita, da bi lahko rojenim v znamenju ognjenega leva, prišel prav napitek, ki bi jih malce ‘ohladil’. V teh zimskih dneh hibiskusov čaj pripravite in če vam ni do pitja toplega čaja, ga ohladite na sobno temperaturo, v toplejšem delu leta pa mu lahko dodate kakšno ledeno kocko.

Devica – jasminov čaj

Devica ima rada cvetje, naravo ter čutne izkušnje in jasminov čaj ni samo okusen, ampak tudi čudovito diši. Že sam vonj jasmina pomaga razbremeniti napetosti, za včasih napeto devico.

Tehtnica – zeleni čaj

Za tehtnice, ki so ves čas v iskanju ravnotežja in si želijo le malo poživljajoče energije, je idealen zeleni čaj. Ta topli napitek vsebuje tudi nekaj kofeina in veliko antioksidantov, kar je dodaten plus za ta zdravstveno ozaveščen znak.

https://www.ekodezela.si/eko-zanimivo/to-pijte-trikrat-na-teden-da-si-podaljsate-zivljenje/

Škorpijon – čaj Chai

Astrologinji pravita, da je za škorpijone idealen čaj Chai, saj je začinjen in krepkega okusa – prav tako kot znamenje škorpijona.

Strelec – čaj pomaranče in cimeta

Čaj pomaranče in cimeta ali Bengal čaj ima veliko blagodejnih lastnosti. Zelo učinkovit je, ko gre za glivične in bakterijske okužbe, kar je dobra novica za vse strelce, ki so nagnjeni k črevesnim okužbam.

Kozorog – čaj Earl Gray

Kozoroge navdušujejo klasični in brezčasni okusi, kar je tudi Earl Grey čaj. Astrologinji pravita, da je omenjeni čaj definicija kozoroga in njegove energije. Čaj vsebuje ravno pravo količino kofeina, ki bo pomagala temu vztrajnemu znamenju.

Vodnar – beli čaj

Za beli čaj velja, da je delikaten, tako kot vodnar. Čaj je nežnega okusa in minimalno obdelan, pravita astrologinji, to so kvalitete, ki jih vodnarji cenijo. Poleg tega vsebuje tudi nekaj kofeina, kar tudi ustreza včasih raztresenim vodnarjem.

Ribi – čaj sivke

Astrologinji pravita, da je pomirjujoč sivkin čaj prava izbira za občutljive in zasanjane ribe. Za ribe je značilno, da včasih težko ostanejo močne v težkih trenutkih in prav sivka je znana po tem, da pomaga izboljšati razpoloženje in pomirja.

 

Vir: MBG

(Visited 432 times, 1 visits today)
Close