V Mozirski gaj na Zimsko pravljico

13 januarja, 2021
Foto: Mozirski gaj

Mozirski gaj prvič, v vsej svoji zgodovini, odpira vrata tudi januarja in februarja z edinstveno Zimsko pravljico. “Božična bajka Slovenije s svojo praznično pripovedjo ni mogla pobožati vseh tistih, ki so si to želeli, zato smo se odločili, da bomo prvič v zgodovini parka tega odprli tudi v januarju in februarju ter obiskovalce povabili v Zimsko pravljico v Mozirskem gaju,” so povedali v Mozirskem gaju.

Zimska pravljica v Mozirskem gaju bo odprta  vse petke, sobote in nedelje v januarju in februarju, med 16.30. in 20. uro. Zadnji vstop bo mogoč ob 19.30h.

“Tako bo veljalo, če bodo ukrepi ostali enaki. Če pride do ponovne zaostritve, bomo morali zapreti tudi mi, zato spremljajte naše spletne kanale, kjer bo vse objavljeno pravočasno,” še priporočajo.

Prepričani so, da bo obiskovalce navdušila tudi Zimska pravljica v Mozirskem gaju, ki jo je, skupaj z našo ekipo, tako kot Božično bajko Slovenije, ustvarila Ana Bertić iz podjetja Time4Tales&Travel. In Zimska pravljica je tu, tako kot Božična bajka Slovenije, da ostane.

 

Nazaj na kategorijo turizem.
(Visited 185 times, 1 visits today)