Jutri otvoritev sezone smučanja še na Rogli

18 decembra, 2020
IF
Foto: Unitur d.o.o.

V soboto, 19.12., se bo tudi Rogla pridružila slovenskim smučiščem, ki so začela s smučarsko sezono. Na podlago iz umetnega snega je v zadnjih dneh zapadlo še do 30 centimetrov svežega snega.

Za začetek bodo obratovale vlečnice Uniorček, Košuta in Jasa in sicer med 9. in 16. uro. Proga ob vlečnici Uniorček je namenjena otrokom, nahaja pa se v bližini hotela Planja. Cena dnevne smučarske vozovnice bo 15 evrov za odrasle in 9 evrov z otroke.

Uredili so tudi tekaške proge dolge 1,5 , 2,5 in 3,75 kilometra za prosto tehniko, za klasično tehniko pa bo na voljo 3,75 kilometra dolga tekaška proga.

Obiskovalci smučišča se morajo seveda držati ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom NIJZ in pristojnih institucij. V prvi vrsti je zaželeno razkuževanje rok, držanje varnostne razdalje in nošenje mask. V hotelski recepciji so namestili terminal za merjenje telesne temperature, katerega uporaba pa je prostovoljna. Na bolj frekventnih mestih so na voljo brezkontaktni senzorski razkuževalci namenjeni razkuževanju rok. Zaščitne maske in razkužila lahko kupite tudi v recepciji. Svetujejo brezgotovinsko plačevanje po možnosti z brezstičnimi karticami.

 

Nazaj na kategorijo turizem.
(Visited 49 times, 3 visits today)