Gradite z naravo na sejmu MEGRA 2020!

26 februarja, 2020

MEGRA, 31. Mednarodni sejem gradbeništva, energetike, komunale in obrti bo predstavljal konjunkturo v gradbeništvu od 25. do 28. marca 2020 v Gornji Radgoni. Spodbujal bo trajnostno gradnjo, varčevanje z energijo in uporabo obnovljivih virov. 

 

Svoje izdelke in storitve bodo prikazali ponudniki najnovejše gradbene in komunalne mehanizacije, gradbenih odrov, materialov, orodij, obrtnih in drugih storitev. Obiskovalce bodo seznanili s sodobnimi trendi in pripomočki za zeleno gradnjo, energijsko in siceršnjo obnovo stavb, urejanje okolice in skrb za okolje. Ponudili jim bodo montažne hiše, stavbno pohištvo, čistilne naprave, različne sisteme ogrevanja in klimatizacije ter različne možnosti za uporabo lesa v gradnji in v bivalnih prostorih. Privabila jih bodo tudi brezplačna svetovanja arhitektov, gradbenih in energetskih strokovnjakov, svetovanja za ravnanje v primeru naravnih nesreč, urejanje vrtov in o subvencijah Eko sklada.

 

Na Obrtni ulici bodo člani območnih obrtno-podjetniških zbornic in strokovnih sekcij Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije prikazali zaključna obrtna dela v gradbeništvu in deficitarne obrtne poklice. K izobraževanju in poklicnim uspehom na področju gradnje, komunale, energetike in obrti bodo z zanimivimi predstavitvami in tekmovanji ob obrtnikih vabile tudi izobraževalne ustanove in Zavod za zaposlovanje Murska Sobota.

 

Sočasno bo mednarodni sejem trajnostnih tehnologij in zelenega življenjskega sloga GREEN predstavil zamisli in izdelke, ki so v korist potrošnikom, okolju in družbi: samooskrbo z energijo iz obnovljivih virov, e-mobilnost, naravne gradbene materiale in gradnjo, ekološko in permakulturno pridelavo hrane, rokodelstvo, socialno podjetništvo, domače naravne dobrote in druge izdelke za ozaveščeno, zeleno potrošnjo.

 

Prijazno vabljeni!

http://www.pomurski-sejem.si/

 

(Visited 78 times, 4 visits today)