Avtor ur; foto: adobestock 12:07 pop GOSPODARSTVO

Trajnostni lider 2024: podelili bodo priznanje za posebne dosežke

TRAJNOSTNI LIDER 2024: Priznanje za posebne dosežke posameznikov na področju trajnostnega poslovanja

Trajnostni lider je priznanje za trajnostne ambasadorje in podnebne bojevnike, ki s svojimi dejanji in prizadevanji omogočajo katalizo trajnostnega, vključujočega in okoljsko vzdržnega slovenskega gospodarstva.

V CER Partnerstvu, ki stoji za projektom, želijo podpreti odločne, pogumne in zagnane ljudi, ki si želijo spremeniti status quo, narediti korak več in s svojimi idejami in dejanji ustvarjajo nova gibanja, ki spreminjajo slovenski gospodarski ekosistem in spodbujajo nove načine trajnostnega poslovanja.

Prijava za sodelovanje v razpisu je, kot so povedali, namenjena posameznicam in posameznikom v podjetjih in organizacijah, ki s svojimi prizadevanji prispevajo k razvoju trajnosti: “Prijavijo se lahko kandidati in kandidatke iz kateregakoli gospodarskega sektorja, podjetja in organizacije, oddelka ali funkcije. Priznanje je torej namenjeno tako direktorjem, internim vodjem in menedžerjem kot tudi vsem ostalim posameznikom drugih funkcij, ki delujejo na področju trajnostnega razvoja, inovirajo, navdihujejo, spodbujajo pozitivne spremembe in so vedno pripravljeni narediti nekaj več, da bi spremenili poslovanje v bolj trajnostno.”

Kdo in kdaj bo izbran kot trajnostni lider?

Vsaka posamezna prijava bo ocenjena glede na štiri tematske sklope, ki bodo imeli povsem enako težo pri ocenjevanju in končni oceni. Kandidat ali kandidatka se na razpis prijavi z izpolnitvijo obrazca za prijavo, kjer utemelji svojo kandidaturo z odgovori na posamezna vprašanja. Zadnji rok za prijave na razpis je 31. 10. 2024.

Slovesna razglasitev in podelitev priznanja Trajnostni lider 2024 bo 11. decembra na 3. Konferenci trajnostnega menedžmenta.

Zainteresirane kandidatke in kandidati se lahko prijavijo preko prijavnega obrazca, ki ga lahko najdejo tudi na spletni strani www.cer-slo.si.


Poglejte tudi našo serijo o okoljskih junakih TULE.

(Visited 23 times, 1 visits today)
Close