Vse več ljudi se v življenju odloča za estetske posege, namenjene revitalizaciji kože obraza, vratu, dekolteja, rok in določenih predelov telesa, ki koži povrnejo svežino in mladosten videz. V studiu Artisdental nudijo vrsto estetskih storitev, vsaki stranki pa se individualno in v celoti posvetijo ter skupaj z njo izberejo najbolj optimalen tretma.

Pomlajevanje je dolgoročen proces

Po estetskih tretmajih največ posegajo ženske, a je vedno več tudi moških – ti se pogosto odločijo za aplikacijo botulin toksina v predel pod pazduhami za preprečevanje prekomernega potenja. Spodnja starostna meja za oboje pa je po 20. letu, ko se že začnejo pojavljati prve gubice.
»Vsako starostno obdobje ima svoje zahteve in zakonitosti, ki jih v pogovoru s stranko tudi naslovimo in jim pomagamo, da se tako lažje odločijo, kateri tretma je zanje najbolj primeren,« pojasnjuje dr. Ingrid Sambt iz studia Artisdental in poudarja: »Pomlajevanje je proces, ki samo z enim obiskom ne doseže vsega, ampak zagotavlja rezultate na dolgi rok.«

Odločitev naj pride od vas

V primeru problematične kože svetujemo, da nekaj dni pred posegom obiščete kozmetični salon, kjer očistijo kožo, pri čemer odsvetujemo uporabo acetilsalicilne kisline (Aspirin), nesteroidnih antirevmatikov (Ketonal, Naklofen, Naproksen, Ibuprofen) in drugih antikoagulantnih sredstev, saj med samimi posegi lahko pride do manjših krvavitev.

»Sama odločitev za tretma pa naj prihaja od znotraj,« poudarja dr. Sambt: »Veliko bolje je, če se za poseg odločite same, ne da vas na to nekdo nagovarja. V vas samih je ključ do lepote – jaz sem tukaj samo zato, da vam s svojim znanjem pomagam, da zasijete v vsej svoji lepoti.«

Več informacij: www.artisdental.si 

(Visited 289 times, 1 visits today)
Close