Avtor Hiša dreves, d. o. o. | PROMO 6:00 dop OKOLJE, Promo

Z Zelenimi drevesi poskrbite, da bo praznični december trajnosten

Bi tudi vi želeli okrasiti ulice, trge ali vašo ustanovo z naravnimi, živimi, božičnimi drevesi in se predstaviti kot zeleno-trajnostno usmerjena ustanova, občina oziroma zavod?

Zelena drevesa: 1. izkopljemo 2. vlončimo 3. dostavimo 4. prevzamemo

Na vas se obračamo z željo po sodelovanju v okviru decembrskega dogajanja in praznične okrasitve vašega kraja, občine oziroma ustanove. Smo podjetje, Hiša dreves, d. o. o., ki se že 11. leto ukvarja z izposojo živih božičnih dreves v loncih. 

Vzeta iz narave in vrnjena vanjo

Zelena drevesa 1) izkopljemo, 2) vlončimo, 3) dostavimo, po koncu praznikov prevzamemo in 4) vrnemo nazaj v naravo. Zelena drevesa lahko po koncu praznikov po simbolični ceni tudi odkupite in posadite v parke, pred ustanove in druge javne površine, ki bi jih želeli ozeleniti. 

Veliko zeleno naravnanih slovenskih občin, javnih zavodov in podjetij ter ostalih ustanov si praznični čas popestri z našimi živimi Zelenimi drevesci. Tako sledimo konceptu ohranjanja dreves, ki je po Evropskih mestih prisoten že kar nekaj časa. 

 

Ker vemo, da ste tudi v vaši občini zeleno, trajnostno naravnani in se z veliko projekti trudite in spodbujate za ohranjanje vašega mesta oziroma kraja, mislimo, da bi naš koncept lepo dopolnil praznično-decembrsko dogajanje pri vas. Kot vse kaže, bo letošnji december zaradi ukrepov v zvezi z varčevanjem energije, svetlobnih elementov in ostale dekoracije poseben, zato verjamemo, da je posebna priložnost, da svojo občino predstavite kot odgovorno in trajnostno naravnano.

Pri okrasitvi lahko sodelujejo tudi podjetja in občani

Z Zelenimi drevesci bi lahko po vzoru adventa pri naših sosedih v Zagrebu, Dunaju in Salzburgu lepo zaokrožili okrasitev ulic, kakšnega trga, prostora s stojnicami oziroma prireditvenega prostora. Morda bi združili moči z najemniki lokalov po mestnem jedru in e lotili enotne okrasitve. Krasna zgodba bi bila, če bi lahko kasneje živa božična drevesca okrasili otroci iz občinskih šol in vrtcev in se hkrati podučili o pomembnosti ohranjanja dreves za naše kakovostno življenje.

Verjamemo, da lahko vam, vašim občanom in tudi številnim ostalim obiskovalcem z Zelenimi drevesi polepšamo prazničen december. Hkrati boste pomagali pri ohranjanju narave in svoj kraj predstavili v duhu zeleno in trajnostno usmerjenega. To se nam zdi posebej pomembno v času, ko je čedalje več govora o problematiki onesnaženosti zraka v urbanih okoljih.

Več informacij najdete na spletni povezavi: www.zelenodrevo.si

Veseli bi bili, če bi lahko z živimi božičnimi drevesi polepšali praznični čas tudi občanom in ostalim obiskovalcem vašega kraja.
Hiša dreves, d. o. o.

Za več informacij in pripravo ugodne ponudbe smo vam z veseljem na voljo.

Najlepše se vam zahvaljujemo za odgovor in vam želim vse dobro in uspešno tudi v prihodnje!

(Visited 77 times, 1 visits today)
Close